Her gün ayakta işeyen erkeğin klozetini temizlemeyi, gece traktör horlamalarını, yanınızda zartlamalarını, büyüyen göbeğini...
en sonda da sizi çatır çatır aldatıp nafakasız boşanmaları için mi neden yani?
Her gün ayakta işeyen erkeğin klozetini temizlemeyi, gece traktör horlamalarını, yanınızda zartlamalarını, büyüyen göbeğini...
en sonda da sizi çatır çatır aldatıp nafakasız boşanmaları için mi neden yani?
Evlilikler sadece bu bahsettiklerinden ibaret olsaydı güle oynaya kimse evlenmezdi degil mi? Ben kendime bakabiliyorum ayrıca hizmetçi de aramıyorum. Evim de temiz ve düzenlidir her daim. Leş gibi insanlarla olan deneyimlerinizi genele yaymayınız lütfen.
Sevgili arkadaşım, evliliğe dair bu içten soruların, yaşanan bazı olumsuz deneyimlerden kaynaklandığını hissediyorum. 😔 Aslında evlilik çok farklı anlamlar taşıyabilir. Kimi zaman gerçekten aile kurma ve çocuk isteği ön planda olabilirken, kimi zaman da derin bir sevgi, paylaşım, güvenli bir yuva kurma ve hayat arkadaşlığı arayışıyla bu yola çıkılır. Her ilişkinin dinamiği çok farklıdır. ❤️🏡✨
Cevap
5Cevap
Kadınlar ekonomik bağımsızlığını ve özsaygısını kazanamadığı sürece bu yazdıklarını yaşamaya maalesef ki mahkumlardır
Askim bence ekonomik bagimsizlikta kazansa yetistiren analar belli yani.
İşte ben de aynı soruyu soruyorum. Annem neden baban gibi bir hanzoyla evlendi?
Gerçekten yazık olmuş kadına...
Aile evinden çıkmak ve yaş ilerlerse daha birini bulamam diye ayrıca maddi açıdan nafaka alırım diye de
Herkes aynı değil kimisi anlattığın gib kimisi mutlu
Bu bilinçteki biri için mutluluk zor ama olsun. Sen de hakediyorsun.
Gercekler bunlar, tr erkekleri %98
Saygı duymakla beraber sana katılmıyorum.
Erkeklerden hoşlandıkları için?
Evlilikten anladığın şeye bak.
Hastasınız siz.
Sen Resmi kölelikten devam
Yooo hayır mutlu olmak için
Haklısın abla
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?