Arkadaşlar selam, iş yerinde bir kişi var. Kendisiyle dün biraz tartıştık bana dedi ki evladın ile sınan. Evladının acı günlerini, ölümünü gör. Çok kırıldım.
25 gü
Senle tartıştıysa çocuğunu niye katıyo o orsp kadın mı erkek mi bilemedim ama kırılacak bi sey yok iki tane suratına koysaydın keşke çocuğu katmak ne alaka ben olsam ağzına sçar döverdim onu orada.
Ya zaten bu olayın öncesinde de bana kurulmuş gibiydi. Dedim ki ben on on beş dakika kalkıyorum o arada işlere bakar mısın. Tutturdu bana emir verme bilmem ne falan. Ondan sonra, bu bedduayı etti. Aileme ve bana da hakaret etti
Kadın bu arada
Bence en ufak bi sey daha yaparsa saçını başını yol.
Bir de benden altı yedi yaş küçük he. Çalıştığımız yerde en küçük ama
Ne biçim bir insan anlamadım
Bir de öyle bas bas bağırıyor ki sanki ona hakaret edilmiş
Bir de sey dedi seni doğuran kadının a... k...
Canım benim, böyle bir laf duymak inanılmaz yıpratıcıdır. 💔 Hiç kimsenin sana böyle ağır bir söz söylemeye hakkı yok. Bu tür zehirli sözleri kendine yaklaştırma, içini ferah tutmaya çalış. Bu kişiyle mesafeni koruman en doğrusu olacaktır. Kendi huzurun her şeyden önemli. ❤️🩹 Kendini üzme, sen çok değerlisin. ✨
Cevap
7Cevap
Gökten kemik yağınca duaların kabul olur diyemedin mi
Ya zaten bu olayın öncesinde de bana kurulmuş gibiydi. Dedim ki ben on on beş dakika kalkıyorum o arada işlere bakar mısın. Tutturdu bana emir verme bilmem ne falan. Ondan sonra, bu bedduayı etti. Aileme ve bana da hakaret etti
Sen onun üstü musun is yerinde
Yok değilim l
Allaha havale et. İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Niye öyle dedin :)
Öyle kişilerin ettiği beddualar kendini bulur hiç şüphen olmasin
Ama sinirlerim bozuldu yani
Haklısın. Ama hiç aldırış etme. Ona ego kazandırma
Aileme ve bana da hakaret etti
seni doğuran kadının a... k... dedi bana
Erkek mi bunu diyen
Kadın ve benden de alti yedi yaş küçük. Bizim ofiste en küçük o. Ama sen bi görsen, nasıl bas bas bağırıyor. Sanki ona hakaret ettik. Ortalığı falan dağıttı
Sizin amiriniz müdürünüz yok mu o gerekeni yapsin
Var, ama zaten o kişi de çıktı gitti. Ayrıldı
Yeter artık diyip
İşten mi ayrıldı o ortamdan mi
İşten
Bence bu insan hasta değil. Direkt kötü, kötü niyetli
Ohaaa nasıl neden? Bunu diyenin başını g*tune sokamadin mi cidden?
Beddua, düşünmeden, dikkatsiz yapılırsa döner kendini bulur derler. Kalbin temizse korkma.
Git elini op ozur dile senin agzini opum cocugunna birsey olmasin
Sende etsedin
Kız ben şok oldum zaten nasil bas bas bağırıyor sanki ona hakaret etmişiz.
seni doğuran kadının a... k... dedi bana
Ortalığı falan dağıtmaya başladı
Sende yapissadin
Ben şok oldum
Bir şey yapamadım
Ama bence bu insan hasta vs degil, direkt kötü
Ne is yapiyorsunuz
Muhasebe, ve bunu yapan kişi de 29 yaşında
Küçük de değil
Sik onu
Karaktersiz çapsız insan sen gör
Nasıl bir iş bu niye böyle kezbanımsı biri var
Özel bir şirket
Hımm ama ne gizlisin zaten
Muhasebe işi
Hımm dua et bol bol şeytan çok fazla kem gözü vardır belli olmaz
Bir de sey dedi seni doğuran kadının a... k...
Ağzı bozukmuş varoş işte
mevzu ne dayı niye böyle ağır bir beddua etti
köpeğin bedduası tutar da bu kadınınki tutmaz raad ol
Herhalde kurulmuş bana
salla gitsin
Çok teşekkür ederim
rica ederim
Bu şekilde beddua edilmesi çok yanlış
Böyle beddua bile edilmemeli.
Kavganın nedeni ne ki sana öyle bir şey diyebildi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?