Eve gelenler hırsız mıydı acill yardımcı olur musunuz?

Ablamlara kalmaya geldim. Ablam ve eniştem evde değil arkadaşlarıyla. Ve küçük 10 aylık yeğenim var o da onlarla. Güzel bir sitede yaşıyorlar ama zengin köylüler de oluyor. Neyse kapıya biri geldi 45-50 yaşlarında bir kadın giyimi o kadar kötü değildi ama belli okumamış cahil biriydi. İşte ev sahibi yok mu dedi buyrun ne istediniz işte biz ev sahibi ile daha önce konuştuk balkona bakmamız gerekiyor dedi tam ne dediğini hatırlamıyorum sanırım balkonda bi şey görmüşler ablam da sözde gelin bakın demiş. Ablam doktor komşuları tanımaz etmez. Ya siteye yeğenimi çıkarırken belki tanışmıştır dedim ve aramadım ablamı çünkü açmazdı zaten dışarıda genelde açmaz. Neyse ben de buyrun gelin dedim bi baktım 2. kadın daha vardı o da girdi yani ben bir kişiyle konuştum 2 kişi girdi eve. Yatak odası balkonu değil di mi dedim hayır mutfak balkonu dedi işte baktılar sonra aa çok kusura bakmayın biz 3. kat sandık. Burası kaç dedi 6. kat dedim. İşte yanlış oldu vs dediler. İşte siz burada mı yaşıyorsunuz dediler. Ben açıkçası biraz endişe ettim normalde burada yaşamıyorum ama ablam ve eniştem doktor belki onların 2 kişi olduğunu düşünüp hırsızlık yaparlar diye evet buradayım dedim onlar da sizi hiç aşağıda görmedik dediler bi şey demedim, işte siz kaçtasınız dedim biz 10. kat sizin tarafta oturuyoruz dediler. Ablamlar gelsin sordurucam buralarda pahalı evleri inşaat sahibi ailelere veriliyor ya da binanın asansörünü yapanlara vs dolayısıyla ben çok tiplerini yargılamadım ama şu an biraz korktum. Hırsızlık için çalmış olabilirler dedim. Acaba ev eşyasından genel evin durumuna göre mi hırsızlık yapılacaktı valla haklarını helal etsinler ama devir kötü bilmiyorum hissiyat olarak iyi şeyler düşünemiyorum.

Güncellemeler
1 ay
Hırsız değillermiş sordurduk 10 . Katta yaşıyorlarmış. Ama bir daha asla almam kimseyi hırsız olup evi bu şekilde Kolaçan edenler varmış
Eve gelenler hırsız mıydı acill yardımcı olur musunuz?