Kocamla tartıştık evi terk ettim kafa dinlemek için annemlere geldim sizce kötü mü yaptım?

Eşim asgari ücretle çalışan bir insan gerektiğinde ona altınlarımı bozdum destek çıktım iyi kötü her şeyin üstesinden geldim morali bozuk olurdu yanında olurdum her neyse hamileyken beni ihmal ederdi neyse ailemin yanına gönderirdi filan sonradan çocuk olduktan sonra eskisi gibi aileme de göndermez oldu sık sık bayramdan bayrama giderim neyse lohusalıkta ailesi yüzünden tartışırdı evde alışveriş yapınca perde halı yüzünden tartışma yaşardık bir çok şeyi sineye çektim ama küfür ve hakaretleri aşağılamasını kaldıramıyorum beni zaten bebek yoruyor bir de o yoruyor her neyse bana bayramdan sonra randevu al dedi hem kendin için hem bebek için bende de fıtık ve kist oldu her neyse iş değiştirdiği için gündüz gidecekmiş ben de unuttum zaten rahatsızım ağrım var ve kist sonucunu almam lazım bana küfürler ve hakaretler etti niye sormadan aldım diye dayanamadı işte gece vardiyasına alsaydın diye ama bu kadar sinirleneceğini bilmiyordum ben de dayanamadım annemi aradım geldi beni de bebeğimi de götürdü lohusalıkta ailesi yüzünden tartışma yaşadık her şeye müdahale ettiler alttan aldım sustum ama artık nereye kadar şimdi aileme geldim sizce yanlış mı yaptım kalp git diyo ama beyin mantıkla sakın diyo

Kocamla tartıştık evi terk ettim kafa dinlemek için annemlere geldim sizce kötü mü yaptım?