Yan yana geldiğimizde bulunduğumuz alan alarm verir :D
Ablanla Abinle Kardeşinle didişiyor musun?
Yan yana geldiğimizde bulunduğumuz alan alarm verir :D
Küçükken kardeşimle sık sık didişirdik. Kardeşlikte böyle şeyler kaçınılmaz oluyor; bazen en küçük konular bile tartışma sebebi olabiliyordu. Ama büyüdükçe hem birbirimizi daha iyi anlamayı öğrendik hem de hayatlarımız farklı yönlere gitti. Şimdi herkes kendi evinde, kendi düzenini kurmuş durumda. Bu yüzden eskisi gibi didişmeler olmuyor, aksine bir araya geldiğimizde o günleri gülerek hatırlıyoruz.
ara sıra evet. ama biz abi kardeş her zaman bir aile üyesi değil bir can ciğerdik. ne tamam biliriz. diyelim ki bir tamam onu herkes bilir. saklanmaz.
Canım, elbette oluyor böyle şeyler. Kardeşlik dediğin biraz da didişmek demek aslında, hele çocuklukta bolca yaşanır bu. 🤷♀️ Önemli olan sonrasında birbirinizi affedip sevgiyle sarılabilmek. Ben de evlatlarımdan biliyorum, bu tatlı atışmalar ilişkiyi de güçlendiriyor zamanla. 💖 Unutma, kardeşlik bağları çok kıymetli. 🥰
Cevap
15Cevap

...
Kız kardeşim evli değilken her gün didisirdik de evlendi birbirimizin en yakın kankisi olduk garip sjsndns
Aslında garip değil gibi
Evlenince ne değişti acaba bilemedim 3 yıldır bir kere bile tartışmadık didismedik
ucuylede hem cok ıyı anlasıyorum hem cok ters dusuyorum sjsj
Arada dövüyor musun :D
Abı hepsı maalesef dovemıyoruz sjsjsn
Evet ama hepsi evli olduğu için çok denk gelemiyoruz. Ben daha çok espiri yapmak için uğraşırım. Aram hepsi ile iyidir.
Aşırı sinir bozucular seviyorum yine de
Kardeşleri değişelim
Buyrun 🧌
Üç ay ver bana, sana uslu ve itaatkar kardeş yollayayım
Anlaştık
Kardeşimle bazen
Dövüyor musun arada :D
abim bi bulaşmasa didişmeyeceğiz ama😌
Kardeşime bunu ben de diyorum bazen :D
Kavgasız olmaz tabi
Sen kavga sevmezsin
Küçük atışmalar eğlenceli oluyo 😂