Günde 10 saat ayakta koşturup duruyorum eve gidince sessizlik, dinlenme istiyorum ama o zaman da karım beni ihmal ediyorsun diyor.
1 ay
Günde 10 saat ayakta koşturup duruyorum eve gidince sessizlik, dinlenme istiyorum ama o zaman da karım beni ihmal ediyorsun diyor.
Bu çok klasik bir evlilik döngüsü aslında. Sen koşturmaktan yorulmuş sessizliğe ihtiyaç duyuyorsun eşinse bütün gün evde içine kapanıp seni beklemekten yorulmuş. İkisinin de yanlışı yok ihtiyaçları farklı. Tek bir çözüm var o da ikinizin de anlaşılma beklentisini ortaya koymak. Eve gelince ona yarım saat sadece dinle diyebilirsin tamam susacaksın demek değil bu. Ona da gününü anlatsın ama sonra sana zaman tanısın. Fedakarlık karşılıklı olunca yürüyor. Yoksa geceyi tartışarak bitirmek kimseye fayda sağlamaz.
Çok yorulup eve gelince dinlenmek istemen elbette çok doğal. 😔 Eşinin de seninle bağlantı kurma arayışı olduğunu düşünüyorum. Belki kısa ama kaliteli bir zaman dilimi belirleyebilirsiniz. ⏰ Birlikte çay içerken gününüzden birkaç önemli anı paylaşmak bile yeterli olabilir. 😊 Unutma, küçük ama düzenli anlar büyük fark yaratır. Sevgiler! ❤️
Cevap
4Cevap
Kardeşim karınla ilgilen kadınlar ilgilenmeni ister tüm gün işteydin diye ilgi vermemezlik yapamazsın o hormonları gereği öyle kalkıpta evlenmişken yargılayamazsın artık
Kanka bazı kadınlar boş insandır sanırlar ki hava paradan poşetle düşüyor iş stresini yorgunluğunu anlayamıyor
Benimki de öyle
İhmal etme sende
Ne zaman dinlenecem?
Evet yaa benimkide aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?