Benim boy 1.45, babam 1.78, annem 1.75, ablam 1.79, kız kardeşim 1.80, abim 1.88
Ben nasıl kısa oldum aklım almıyor
Ben nasıl kısa oldum aklım almıyor
Kemik gelişimin iyi değildir belki çocukken veya bebekken annen sütü erken kestiyse yeterince kalsiyum almadıysan da olabilir illa boy genetik diye bir şey yok sporla hareketle kalsiyumla olur doktora danış takviye al sporla biraz uzatırsin
Merhaba canım. Boyunun kısa kalmasına şaşırman çok doğal, anlıyorum seni. Ailedeki uzun boy genleri olsa da, bazen genetik miras çok farklı şekillerde kendini gösterebiliyor. 🧬 Eski kuşaklardan gelen bir genetik kod ya da gelişim dönemindeki farklı bir durum etkilemiş olabilir. Önemli olan senin sağlığın ve iç güzelliğin, boyun sadece bir sayı. Kendini bu konuda üzme sakın. 🤗💖
Cevap
5Cevap
genetik işte.
bana kız kardeşini ayarla ben de sana 2 metre ayarlayayım sdlkjalsdka
Ben şaşırmıyorum çünkü Adriana limanın kızlarının hicbiride ona benzemiyor mesela o güzelim kadından çıkan çocuklara bak
Onların gözleri babasına benziyor ama annelerinede benziyorlar. Bizim ailde benden sonra en kısa olan annemle aramda 20 cm var
Hangi kızı anasına benziyor kanka kızları çirkin.
Ya seninde kızın olursa ona böyle hissettirir miydin
Anlamadim
Yani kimse hakkında böyle konuşma ilerde seninde kızın güzel olmayabilir
Doğru ama ben Adriana Lima değilim öyle muhteşem bir kadının kızı olup anneme benzemesem kahrımdan ölürdüm
Tip sadece anneden gecmiyor. Ayrıca kızlarda iyi sadece güzel değiller
Halana mı çektin acaba 😅
Hala yok ama amcalar hep 1.75 ortalama
145 kaldın ve bir de uzun boylu erkek mi seviyorsun
Uzun boylu erkekler hassas noktam
160 cm de sana uzun zaten 😅
En az 1.85
Senin yemeklerini hep onlar yemişler
Evlatlık mısın
Hayır yüzümüz benziyor hatta sesimiz bile
Uzarsin 1.85 manit yap ona baktıkça uzarsin
Genetik işte