20 gü

Kaynım ne düşünüyor?

Benden yaşça büyük ve benimle çok ilgileniyordu hatta eşimle küsken her gün arayıp eksiğin var mı diye sordu, annemlere gitmiştim küsken yine aradı gelip seni alacağım dedi, abilik yaptığını düşünüyordum ta ki annem uyarana dek, annem bu adam niye seni sürekli arıyor? Güzelsin dikkat, farkına varmadan etkilenir o da anlamaz falan dedi ben anneme kızdım ama içime şüphe düştü. Sonraları eşimle küsken yine aradı ben meşguldüm geri aradım açar açmaz bana kiminle konuşuyordun? dedi, şaşırdım arkadaşımla falan dedim ki normalde karısını bile hiç kıskanmayan, sormayan biri, neyse eşi ile annesi tartışmıştı beni aradı yine sormak için, bana ben onlara değil sana güveniyorum dedi ve sevmesem de eşim diyerek kendi eşini sevmediğini söyledi bana. Bir de hep espri yapıp takılması, benimle uğraşması cabası neyse ikimiz tek telefonda konuşurken kapatacağı zaman öpüyorum seni falan diyordu ama eşim vs. varken daha resmi bu ilgimi çekti… Sonrasında zaten eşimle araları açıldı ve eşim de bana abisinin kendisini her açıdan kıskandığını söyledi bunun gibi bir sürü şey. Sizce niyeti ne?

Kaynım ne düşünüyor?