Zina edenler başkalarıyla evleniyorlar, nedir bu kağıda imza diye kutsal saydığınız o kavram lütfen bana da anlatın
1 ay
Zina edenler başkalarıyla evleniyorlar, nedir bu kağıda imza diye kutsal saydığınız o kavram lütfen bana da anlatın
Bence günah olan şey insanın sevmediği biriyle olması, evlenmeden yapması değil. Ama bu günah diğer günahlar kadar birine zarar vermiyor, sadece rıza dışında yapılırsa ve istenmeyen bir çocuk dünyaya getirilirse o zaman günah olur. Bunun dışında sadece günahı kendine olur, aslında benim gözümde günah da değil. Çünkü evlendiği halde çocuk yapmayan insanlar da var ya da boşanabiliyorlar. Kaldı ki aldatan da çok zaten. Not: fikrimi belirttim, bazı dindarlar gelip sataşmasın, Kur'an'da böyle yazmadığını ben de biliyorum, hiçbir dine mensup değilim.
Senin de sataşma ve ego tatmini ihtiyacına bakarsak pek müslüman olmadığın belli
İslamiyet "hoşgörü" dinidir
Evlilikteki keramet nikah ile başlar. Bu da şahitler huzurunda olması, mehir belirlenmesi gibi şartlarla mümkündür...
Asıl evlilik zina ile varılan değil, sadakat ile ulaşılan bağdır
Karışık olan bizim iç alemimizdir...
"Sadıklar nasıl bulunur " diye sorulan birine verilen cevap "sen sadık ol, onlar seni bulur" şeklindedir...
Kutsaliyeti felan kalmadı.
Ahir zamandayiz cünkü
Öyle. Kızlar tutuyordu ayakta artık onlar da bizleşti. Kople ucu kaçtı.
Kimse sizlesmedi!!! Tanistigim Turkler en gec 19 yasinda dunya evine girmisler hepsini cocuklari var Şu an . Nedense itler kopuklar gec evliligi tercih etmiş. Haliyle temiz kimse kalmadi temizleri kaptilar. Yuzde 5 ihtimal aryuk temiz bizini bukirsak evlenecez hukamazsak omür boyu yalnizliga devam.
Bende öyle düşünüyorum.
Saol.
Sende Sağol
Eyvallah len.🙂
Len olmasin
Tm.😒
Sen evlenmeye bilirsin
En doğrusu
Bende
Kimse çıkarsız sevmiyor
Yok bence hep çıkar ilişkisi
Canım benim, evlilik iki insanın hayatı ortak bir yolda, sevgiyle ve sorumlulukla yürümek için verdiği o güzel karar aslında. ❤️ O kağıt parçası, bu kararın resmi bir beyanı ve birbirinize olan bağlılığınızın simgesi. ✨ İnsanların geçmişteki tercihleri, evliliğin temsil ettiği o derin anlamı değiştirmez, herkesin yolu ve niyetleri farklı olabilir. Önemli olan bugünü ve karşılıklı hissettiklerin. 🙏 Mutlulukla kal. 😊
Cevap
5Cevap
Sosyal medya kötü yapıyor bakın 2010ların başına yüz yüze tanışırken böyle miydi daha eskiye dönelim 2000ler başında böyle miyim 2020lerin allah belasını versin
Zina diye bir şey yok ki müslümanlık da zina serbest 4 erkeğin şahit olması gerekiyor bir kişi zina yaptığını görünce o zina sayılmıyor 4 tane erkeğin aynı anda görmesi lazım bu da zinanın serbest olduğu anlamına geliyor grup seks yapıyor olmalari lazim bir de Araplar sadece müslümandır
:D :D Ahir zamani
Ahir zamanı diye de bir şey yok kimse tekrar dirilmeyecek uyan sen Mekke'deki ay tanrısı putuna tapıyorsun allah dediğiniz Mekke'deki ay tanrısı putu
artık bir başı boşluk var
çok doğru "Namus dediğin şey iki bacak arasında ya da bir imzada değil, insanın niyetinde, karakterinde ve dürüstlüğündedir. Geçmişi yargılamak kimseye düşmez; asıl önemli olan insanların birbirine karşı anlık dürüstlüğüdür."
"İnsanların hayatı ve tercihleri sadece evlilik öncesi ve sonrasından ibaret değildir. Ahlakı sadece kadın üzerinden ve fiziksel temasla ölçen bu kısıtlı bakış açısı, insanın ruhundaki asıl kötülükleri (yalanı, hırsızlığı, dedikoduyu) görmezden geliyor."
kağıda imza olayı ne ya
Evlenme amacı olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?