Herkes evlenmek zorunda değil bu bizim tercihimiz ve evleneceksek de evlendiğimiz kişiyi biz seçeriz akraba o bu şu aile değil.. sadece biz..
18 gü
Günümüzde evliliğe belediye bakıyor fakat belediyenin evlilikten başka baktığı İşler de var mesela kanalizasyon gibi yani kanalizasyon işlerine bakan bir kurumun yaptırdığından ne hayır beklenir ki Demek ki evlilik hayırlı bir şey değil ama tabii ki şeftali ve Kiraz'a can feda
Hayır yok.. Kendim seçtiğim 3 kız arkadaşımın hainliğinden kaynaklı biten ilişkiler yıkılan hayaller ve yitirilmiş, kaybedilmiş bir zaman.. Hüsran yani o sebeple ailme bıraktım müstakbel gelin adayımı onlar seçsin iyi bir aile kızını ancak onlar bulur
Son cümleye kadar her şey iyi gidiyodu kızla senin ailen mi evlenecek aq neden öyle diyorsun
Hee anladım iyi o zaman kıza iyi davran o da sana iyi davransın ikiniz de iyi olun
Asıl mesele hazır olduğun, tekamüle ulaştığın anda yine kendine denk biriyle evlenmek. Kendi kusurunu öğrenip o şekilde öğrenmek. Bu şekilde kişi karşıdakini idare ederken kendinin de idare edildiğini fark edebilir, ki bu bilinç çok kıymetli...
Bu yorum o kadar anlamlı ki.. çok teşekkür ederim
Rica ederim. Anlam arayışında olman seni buraya getirdi, bu halin de kıymetli...
ppde ki siz misiniz ve yaşınız doğru mu sorabilir miyim
Yaş biraz daha büyük, evet benim
Anladım abi Mutlak Yaratıcı seninle olsun hep mutlu ol 🙏✨
Mutlak yaratıcı biz ona ihanet etmedikçe bizimledir:) teşekkür ederim. İhanet etsek dâhi Tevbe ettikçe bizimledir can kardesim
Sende hep mutlu ol. Aradığın herşeyin bir cevabı var unutma. Doğru yerde arayacak bir idaealiten var bence
Size y*zdım
Türkiye'deki kızların %15 inden biri sensin. Keşke herkes bu kafada olsa. Diğerleri aileleri belirliyor. Ana baba ne derse o kafasında yaşıyorlar.
Bu çok yanlış o kişiyle ailem o bu şu evlenmeyecek yine evlenecek kişi ben olacağım o yüzden başkasının bulduğu insanlara güvenmiyorum ben bulmak istersem bulurum veya nasipse olur kafasındayım
Yengeç akrep balık mısın sen
Yayım ben
Valla helal olsun. Özgürlükçü birisin kendine karışılmasını asla sevmezsin gezmeyi dolaşmayı tatilleri yolculuğu seversin en ufak baskıda boğuluyorsun. İyi bari güzel bilgi buda öğrenmiş olduk.
Evet kesinlikle doğru o yüzden çoğu zaman babamla atışıyoruz dkdjskss
😁
Canım, söylediklerine yürekten katılıyorum! ❤️ Evlilik gerçekten kişisel bir yolculuk ve kimse bunun için zorlanmamalı. Kendi hayat yolunu çizmek, kendi kararlarını vermek en güzeli. Eş seçimi de tamamen senin özel tercihin olmalı. Mutluluğun senin elinde, bunu sakın unutma. 🤗 Kendi kararlarının peşinden git! ✨
Cevap
6Cevap
Seçme diyen mi var seç ama şunuda unutma nasihat edenleride kulak arkasına atma
Nasihat edenler benim yerime mi evleniyor banane onun nasihatinden aq onunla bir ömür geçirecek onlar değil
Evlilik bu dünyada en saçma şey...
Aynen toplum evlen diyor evleniyor mılet
Bosandim
Evlenme
tamam kanka öyle
Mutlu olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?