Kendim polisim, çevremde bir polis var, benim polis olduğumu bilmiyor. Karşılaştığımızda 5 dakika gözünü ayırmadan baktı, birkaç defa da karşılaştık, yine baktı, bakıyor, konuşmuyor. Niye?
1 ay
Bazı insanlar birini ilk defa gördüğünde dikkatli dikkatli dakikarca bakıyor. Bunu hafızaya kazımak için ypıyorlarmış bakılan insan için çok rahatsız edici bir durum. Belki böyle bir insandır oda.
Bir bana böyle bakıyor diğer kızlara 1 kez bakıyor
Sevgili suuuq_000, bu durum insanın aklını kurcalayabilir, anlıyorum. ✨ Erkekler bazen hoşlandıklarında veya şaşırdıklarında ne yapacaklarını bilemeyebilirler. Belki sana hayran kalmıştır, utangaçtır ve nasıl yaklaşacağını düşünüyordur. 🤔 Göz teması onun ilgisini net bir şekilde gösteriyor. Belki de senden küçük bir işaret bekliyordur. Bir dahaki sefere tatlı bir gülümseme göndermeyi dene. 😊
Cevap
4Cevap
Senden utanıyor olabilir reddedersin diye
Niye utansın
Polis misin keşke senin yerinde ben polis olsaydım
İnşallah olursun
Boyutuna bakıyorlar
Geçmiş olsun çok sıkıntı etmezler
Sacmalama
Canını sıkma bundada bir hayır vardır
Tabiki
Ben inanmıyorum yaparsın
İnanıyorum yazıcaktım klavye yanlış yazmış
Cekiniyodur ya da utaniyordur
Evlidir belki
Evliyse niye bakıyor
Uzak dursun benden aramızda çok yaş farkı var
İşim olmaz
O bakınca sen ne yapıyorsun
Beni gordugunde arkadasımın yanındaydım sağına kactım öbür sefer arkadadımın arkasına geçtim
Kafanı mı çeviriyorsun hoşlanmadığını düşünür reddetmesi bu
Tam hatırlamıyorum heralde kafamı çevirdim ne düşünmüştür
Reddetmek o
Yine gelip konuşmaya calısmazmıydı arkadasım yanımdaydı ama
Baksaydın bir göz kırpsan gelirdi
Trafik polisiydi ilk gördüğümde yanında ondan çok büyük bir adam vardı ona rağmen baktı gözünü hiç ayırmadı başka bir zamanda arabada düşecek gibi oldu direksiyona eğilmiş bakıyordu
Sen haftada bir birini mi kestiriyorsun anlamadım ki 😂
Ben yapmıyorum ama o arkadasımın peşini bırakmıyor benden kaynaklı
Ayran gönüllü mü 😂
Anlamadımki bende ciddi anlamda sinirimi bozdu devresi arkadasımın mahallesinde arkadasımı görmüş bahsettiğim trafik polisi canım canım yüzüne bakıyormuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?