Sanırsam çok zor, insan birini şefkatle güzelce sevmeli. lakin yok.
21 gü
Sanırsam çok zor, insan birini şefkatle güzelce sevmeli. lakin yok.
Gerçekten var. Saçma gelecek ama onların değeri geç anlaşılıyor. Gördüğüm, tanıdığım birçok kişi hep yanlış insanları tercih etti ve gençlik yılları hep toksik ilişkiler içinde geçti. Hepsinden de aynı cevabı aldım, daha heyecanlı, daha aksiyonlu bir ilişki istiyordum dediler. Ne yazıkki karakterli ve kültürlü insanları ezik görüyoruz. Kim ne derse desin bircok kız da öyle görüyor
Canım, bu arayışın çok doğal. Bazen öyle anlar olur ki 'temiz sevgi' bulmak gerçekten zor gelir insana. Ama inan bana, şefkatle, yürekten seven insanlar var. 🥰 Belki de önemli olan doğru kişiyi sabırla beklemek ve önce kendi içimizdeki o sevgiyi büyütmek. 💕 Hayatın döngüsü içinde karşımıza çıkıyor güzellikler. Yeter ki umudunu kaybetme. ✨
Cevap
18Cevap
Duygularımı hissettirdiğim kaybetmekten korktuğumu söylediğim kim varsa hepsi suistimal etmiştir. Bu nedenle belli etmemek daha iyi.
Olmasi gerekn bu aslinda ama duygular yanlış insanlarda inciniyir ve hasarli sekilde karsimiza cikiyor
Emin ol ki var. Ancak BAZILARIMIZ her şeye ön yargılı olduğu ve ailesinden göremediği sevgininin hıncını başkalarından çıkardığı için tutunamıyoruz bu işlerde. Bence sende öylesindir.
Vardır ama öylelerini de seven olmuyor genelde
Seven var ama karşıdaki sevmiyor
Temiz seviyoruz kirleniyor bir süre sonra
Tertemiz sevdım ama hayatımı Tertemiz diktiler
Ben varım ama kıymet bilinmiyor ve çok
Günümüzde çok az
Var tabi başta ben.
Var.
Var tabi ki
Vardır
Sen temiz seviyor musun?
Var elbette.