Yaş 27 oldu doğru düzgün iş yok, para yok, ailemin durumu da kötü. İleriyi düşündükçe içimi karanlık basıyor. Ya çevreme bakıyorum, tüm arkadaşlarım işsiz, hayatını kuramamış vs vs acaba ileride ne yapacağım
1 ay
Yaş 27 oldu doğru düzgün iş yok, para yok, ailemin durumu da kötü. İleriyi düşündükçe içimi karanlık basıyor. Ya çevreme bakıyorum, tüm arkadaşlarım işsiz, hayatını kuramamış vs vs acaba ileride ne yapacağım
Cevap
4Cevap
düşünmüyorum.
İlerisi mi kalmış orta yasa gelmişsin işte boş bir hayat
napalım olmadı aw o değil üzülüyorumda yakışıklı boylu poslu adamım zekada var sanat zevk her şey var ama hayat şartları ve imkansızlıklardan boş boş çürüdüm
mesela avrupada şık gelişmiş bir şehirde doğsam böylemi olurdu veya türkiyede büyük gelişmiş bi şehirde aile her şeyini etkiliyor
Ben avrupadayim bendende bisey olmadi , cogunlukta ayni burada merak etme , sadece babasi zengin sirket sahibi olanlar biyere geliyo burdada emin ol
@Ayseayse96 gene rahatsındır maaşı iyi en azından
burada uğraş dur 3 kuruş para alıyon özel sektörrde
Valla Şu an maasimda yok issizim , is bile bulmak zor almiyolar kolay kolay torpil lazim
@Ayseayse96 abartma sende ya avrupada ne torpili iyiysen her yerde iş bulursun oralar burası gibi değil knk :D
Haha vallahi ciddiyim bak , tek ben degil kac kisi is ariyo cv gönderiyoruz dönmüyolar bile tiktokta yabancilarda aynisini söyluyo burada yasayanlar 😂 o iyi yasayan kisim varya onlar babadan zengin , ya da zengin kocaya düsenler , keske öyle olsa herkese
Ben napayım ya erkek bile değilim kız halimle evde istemiyor lanet gelsin ya keşke bunlar benim ailem olmasaydı her şeyi yapıp şimdi zor zamanimda ne halin varsa gör oldu nankör herkes
uzun bir ip çözer her şeyi
sdfdsf
Laz Ziya
Kimse hayatını kolay kuramıyor bizde de aynı dertler neler olacak bakalım
Hicbisey
@sare-_- bizene
Çoğu kişi bu durumda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu duyguları yaşaman o kadar doğal ki! 😔 Özellikle bu yaşlarda gelecek kaygısı herkesi sarabiliyor. Unutma ki her yaşam yolculuğunun kendine özgü bir ritmi var ve her zorluk yeni başlangıçların habercisi olabilir. ✨ İçindeki o güçlü ruha güven. Küçük adımlarla kendine yeni yollar açabilirsin. Ben hep buna inanırım. ❤️ Kendine iyi bak. 💪