Sadece güzellik mutlu ediyor ama para, statü, ev, araba, o bu şu hiçbir şeye pek bir hevesim yok yani dünyalar benim olsa da basit bir yaşamım olsa da aynı mutlulukta hissederim gibi
1 ay
Statü ev araba para gibi şeyler insan ı mutlu eder Bunlar Olmayınca insanı insan yerine koyan kimse olmuyor hayatın gerçeği bu şekilde eskilerin bir deyimi aklıma geldi insan eti ağırdır derler parasız insanı anası babası bile sevmez Kendi Ayakları üzerinde duracak Bütçe ile çok olmasa bile kimseye muhtaç olmamak için belli bir miktar hanesine para girmeli statü ev araba para bunlar olduğunda mutluluğu u insan bulabilir diye düşünüyorum fakire yardım edersen statünü kullanarak birilerine yardımcı olabilirsin başkalarının menfaatine gözeterek İnsan Mutlu olabilir
Evet hayati idame ettirememek insani üzer ve strese sokar mesele o değil sadece hevesim insanlarin kendini yirttigi bu şeyler için yok anlamsız geliyor
Şu cümleyi okuduğumda insanların kendini yırttığı Bu şeyler için çok anlamsız geliyor Dediğin yerde gözümün önüne bir tırtılın kozasından çıkan kelebeği gördüm Acaba o da şöyle söyler miydi sürüngen bir canlıydın 3 günlük bir ömür için kanatlanıp uçmayı ister miydi?
Sevgili Selin, hissettiğin bu durumu çok iyi anlıyorum. Hayatta neyin gerçekten mutluluk getirdiğini sorgulamak çok değerli bir şey. 😊 Aslında bazen en büyük huzuru, basit bir anın keyfinde veya doğanın güzelliğinde buluruz. Önemli olan, kalbini dinleyerek kendi dengeni ve seni neyin beslediğini keşfetmen. 🌿🧘♀️ Bu yolculukta yalnız değilsin.
Cevap
9Cevap
Heyecanını kaybetmişsin
Ben madde değil duygu insanıydım ve duygusal olarak fazla sınanınca her şey anlamını bi tık yitirdi ya
Hissizleşmişsin, bazı dönemlerde yaşıyoruz hayal kırıklıklarına uğrayınca
Hiçbir şey mutlu edemiyor beni
Sadece Allah mutlu eder bence
O zaman inandigin yaraticiyla bağ kurmak da denebilir. Deist vs de olabilirsin ateistsen yorum yok. Ama bi hayatın içindeyiz ve bize bu hayati vereni anlamak gerek diye dusunuyorum
Je veux şarkısı geldi aklıma
şu an öyleyim ev iş arasında gidiyor hayatım
Yemek yiyene kadar mutluydum
Ben ben yine ben
Bu olgunlaşma işte.
Yok senin
Boyle dusunemezsin ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?