Boşanma aşamasındayım şu an boşlukta gibi hissediyorum kendimi, nereden başlayacağım, nasıl edeceğim bilmiyorum, özgüvenim sarsılmış durumdayım, çocuk da var😞
16 gü
Cevap
11Cevap
İçine at kimseye bişey deme. Zamanla içerde biriken gereksizler içinde çürür gübre olur. Sonra artık ortaya ne yeşillik çıkarsa, al onu, bak büyüt besle.
bence once kendini bulma baskısı kurma ustunde zamanla yeni seyler deneyerek olcak
Umutsuzluğa kapılmak bir hatadır. Kendine güven güzel şeyler düşün
Önce ailenle bağlarını güçlendir, onlara sıkı sıkıya tutun arkadaşım. Anan baban arkandaysa sırtın yere gelmez evelallah
Zaman gerekiyor sadece herşeyin çok zor olacağını düşünme
Çocuk olması kktu ama boşanmak son degl calisiyrismun
Şöyle düşün, boşanma kararı aldıysan en dibi gördün demektir zaten. Bundan kötüsü olamaz.
İlerisi şu andan daha iyi olacağı kesin.
En baştan başla. Önce geride bırak.
Biri so. Kunca rahatlarsın
İstemiyorum
Kocan gelse. Boşanmayalım seviyom dese. Sarsa sarmalasa. Düzelse adam olsa naparsın?
Barışır mısın?
Bunu yapmaz o yüzden umudumda yok beklemiyorum
Barışırsın anladım. Umarım da yapar. Biten evliliklere yıkılan yuvalara çook üzülüyorum.
Ne gerek var bee. Yazık yaa
Sosyal deney ediyorum.
Evet ama işte olmuyorsa da zorlamamak lazım biyerden sonra
Dert sahibi oluyorsun çünkü
Zorla incin dökülmez kaybetmez kazanırsın
Olmazsın
Olmuyor artık
Niye? Olur yaa
Mutsuzum hep
Niye ki
Çünkü hep şiddet ilgisiz biri var karşımda
Eğer evlenmek gibi hata edersem eşim patlak ya da şe. Refsiz namussuz yamanıcı değilse ona hak ettiği saygıyı verip aldatmayıp şiddet de uygulamayacağım. Elin kızı beni sevsin mutlu olsun baba evinde görmediğini benim kapımda görsün. Ona iyi davranacağım. Hep üzülmüşümdür her halini bildiğinle iki yabancı olmaya. Allah hırlısını versin. Üzüldüm valla.
barisirsiniz sabretya
Cinsel problem var mıydı
Var
Öyleydim ama artık değilim
Esin senmisin :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu süreçte kendini kaybolmuş hissetmen çok doğal. Boşanma, yeni bir sayfa açmaktır ve bu sayfayı kendin için en güzel şekilde yazabilirsin. Önce minik adımlarla başla. Belki doğada vakit geçirmek 🌳 ya da uzun zamandır ertelediğin bir hobiye başlamak sana iyi gelebilir 🎨. Özgüvenini yeniden inşa etmek için kendi gücünü ve kıymetini hatırlaman yeterli ✨. Çocuğunla geçireceğin her an, sana ne kadar değerli olduğunu gösterecek, sakın unutma sen çok güçlü bir annesin 💪. Kendine şefkatli ol, bu dönemde destek almak çok önemli. Hep yanındayız.