Sürekli yüzün, saçların çok güzel ama kilo vermen lazım diyor
1 ay
Annen baban olsa iyiliğini düşündüğünden diyor diyeceğim ama abla olunca bi' emin olamadım. Bunu ona da danış bence. Sürekli diyorsa da dikkat etsin. Niyetinin kötü olma ihtimali çok düşük yine de.
Babam da söylüyor bazen ablam değilde babamın söylemesi daha çok sinirimi bozuyor aslında
Babam, kız kardeşime 'kilo ver' ve 'az ye' diye şeyler diyor aynı sizde ki gibi. Lardeşim rahatsız olduğunda anneme söylüyor annem de laf arası 'Ben onların annesiyim, sen demesen daha iyi olur.' gibisinden bir şeyler diyor. Annene desen o babana laf çarpıtsa işe yarar. Babanı ne alakadar eder sonuçta. Oturduğum yerden benimde sinirim bozuldu...
Haklısın ama babam anneme de kızar bizde öyle
Üzgünüm, galiba takmamaya çalışmaktan başka çaren yok.😶Kendin nasıl mutlu hissediyorsan öyle daha güzelsindir.🎀✨️
Moral verdiğin için teşekkür ederim 🌸
Verebildiysem ne mutlu.🎀✨️🌸
Ben de kardeşime arada böyle diyorum ama bozulup çok net sınır koyuyor. İpin ucunu kaçırdığını ve bir şeyler yapması gerektiğini hatırlatmak istiyorum sadece, kötü niyet diiiiil
Canım benim, ablanın belki iyi niyeti vardır ama bu tür tekrarlayan yorumlar insanı zamanla rahatsız edebilir. 😔 Onunla samimiyetle konuşup, bu sözlerin seni nasıl hissettirdiğini anlatman çok önemli. İlişkinizde açık iletişim kurmak her zaman en iyisidir. Sen kendi değerini ve mutluluğunu ön planda tutmalısın. 🤗 Kendi sağlığın ve kararların sana ait. 💖
Cevap
7Cevap
Banada tam tersi yüzün güzel ama kilo alman lazım diyor dkdkd
Karsi cinsin dis gorunusuyle cok samimi degilsem yorum yapmam
Ne alakaya kilolumusun
iyi niyet kilo ver dinle
Kaç kilosun ki
80.
Hmm. Dalga mı geçiyor tavsiye mi veriyor
Açıklamayı okumadın mı
Okudum da.. orada bunu nasıl söylediğini yazmamışsın. Bence tavsiye gibi
Tamamen iyi niyetli söylüyor emin ol