Bu durumu yaşayan var mı çok korkuyorum ya, daha çok görünmez varlıklardan
29 gü
Benim eşimde işi gereği yurt dışına gidiyor ayda en az toplasam 10 gün evde değil ve evet korkuyorum evde büyük olduğu için geceleri özellikle korkutucu oluyor
Kıyamamya
Bende öyle ya ayda 10 gün yok eşim. Ama hiç tek kalmayı denemedim çünkü çok korkuyorum. Denemek istiyorum kalmayı aslında
Ben 2 yıldır evliyim yeni yeni alışıyorum
Bende iki yıldır evliyim valla bir gece bile kalmadım tek başıma korkudan. Sürekli annemlerde kalıyorum. Siz nasıl alistiniz. Mutfaktan küçük bi ses geliyo aklim cikiyo benim
şu an yurt dışında mı 🤔
İşte öyle yapmaman gerekiyor yalnızlığa kendini alıştırman gerekiyor ilk zamanları ben de arkadaşımı falan çağırıyordum ama artık yalnız kalıyorum başka türlü alışamazsın
Ne biliyim çok korkuyorum ya napcam bilmiyorum gündüz falan hiç sıkıntı yok ama gece uyuyacağim vakit sıkıntı
Alışman gerekiyor
Canım benim, geceleri eşin yanında olmayınca tek kalma korkunu çok iyi anlıyorum. 😔 Özellikle o görünmez varlıklar düşüncesi insanı huzursuz edebilir. Yalnız değilsin, bu hissi yaşayan çok kadın var. Belki evin ışıklarını biraz açık bırakabilir, sevdiğin rahatlatıcı bir müzik dinleyebilirsin. 🎶 Kendini güvende hissetmek için sevdiğin bir filmi bile açabilirsin. Unutma, bu hisler sadece zihnimizde. 💖 Kendine iyi bak.
Cevap
13Cevap
valla ben 3 yıl tek kaldım maalesef arada düsününce olur düsünmemeye calıs
Surekli kafanda kurarsan beynini inandirirsan korkarsin kafanda kurma
Bu çok kötüymüş.. Uyuyamıyorsun muhtemelen
Yok rahat ol bende yanlız yasiyom öyle bişe yok
Yok korkmam ben bu durumda
Görümmez varlıklar gôrünmezken nasıl korkuyorsun
Gelebilirim korkma diye
eşin sık sık gidiyor mu gece vardıyasına?
Korkmam
Abartma lo
Eve erkek at
Konusk knka gec eystmyom
Korkma sen korktukca evham yapiyorsun
Napacaklar ki sana
Korkmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?