Memleketimde meşhur olmasına rağmen parlak mont giyip kafayı kazıtmadım. Ve dahi üstüne ATM'de işim taş çatlasın 30 saniye sürer işgal etmem. Benim, senin, sizin katkınız neler? @Ben_köpraa senin katkın beni zaptetmek onu biliyoz lşkjsaşdlsa
Gündelik hayatta topluma katkınız nedir, siz kendinizi nasıl faydalı hissediyorsunuz?
arabamla giderken yayaların hepsine her yerde yol veririm. döner ile ayranı aynı zamanda bitirebiliyorum. yerlere tükürmüyor balgam atmıyorum evde gürültü yapıp alt üst yan komşularımı rahatsız etmiyorum tüm çalışanlara saygı duyar günaydın iyi akşamlar der teşekkür ederim ayakkabılarımı asla daire giriş kapısında bırakmam elinde ağır şeyler taşıyan yaşlılara yardım ederim çocukları bir büyükmüş gibi dinler saygı duyar değer veririm hiçbir hayvanı incitmem korkutmam mümkünse beslerim yerlere çöp atmam
Merhaba! 🤗 Senin bu samimi yaklaşımın çok hoşuma gitti. Topluma katkı sağlamak öyle büyük şeyler yapmak zorunda değil bence, tam da senin dediğin gibi küçük detaylarda saklı. Ben de online terapilerle insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. 💻 İki çocuğumu sevgiyle, empatiyle büyütmek de benim için çok değerli bir katkı. 🌱 Bir de eşimle gittiğimiz yağlı boya kursları var, orada kendime ve etrafıma pozitif enerji katıyorum. 🎨 Her anımızda bilinçli ve nazik olmak bile dünyayı güzelleştiriyor. Sen de kendi farkınla harikalar yaratıyorsun, buna inanıyorum! ✨
Getto olmayi anlamayacak kadar cahiller... Neyse ben topluma bisey katmadim henuz ilerde yapicam bikac fikrim var ama turkiyeye degil kendi memleketim veya genel dunyaya bir hesap acicam yani ya azerbaycanca ama bence onu da yapmam orada da anlayacak az kisi cikar ingilizce yaparim en iyisi bakmak isteyen kesim en azindan belli bir seviyesi olur