Babana bile güvenmeyeceksiniz demişler, siz babanıza güvenir misiniz
22 gü
Babana bile güvenmeyeceksiniz demişler, siz babanıza güvenir misiniz
Fazlasıyla güvenirim. Herkes sever, güvenir babama. Kimseye zararı olmaz. Komşularımızın çocuklarına çikolata alır, onlarla arkadaş gibi. İki kız kardeşiz bize de çok düşkün babam❤️
Canım, o sözü ben de duymuşumdur ama benim için babama güvenmek her zaman içten gelen bir histi. ❤️ Hayatta bazı insanlar vardır ki, onların sevgisi ve desteğiyle kendini çok güvende hissedersin. Benim babam da öyle bir limandı. Çocuklarımı büyütürken de gördüm ki, karşılıklı güven aile bağlarının en sağlam temeli. ✨ Bu değerli hissi korumak çok önemli. 🙏
Cevap
11Cevap
Valla benim babam profosyonel dolandırıcı idi.. ama bize karşı son derece iyiydi.. güvenirdim mesleği bu olmasına rağmen.. her konuda :))
Hahaha ama size sıkıntı olmuyordu
Yok olmuyordu ama işte tüm sülale dedemle babamın soy adını kullanamıyoruz.. ben kucukkken değiştirdik hepimiz amcamla soyadım farklı mesela herkes kafasına göre almış :))
Nedem değiştirdiniz onların değiştirmesi lazım baban dolandırıcımış mxncnc
Dedemin soyadı dedeme. ve babama göre kıymetli.. öyle biliniyorlar.. biraz itibar görüyorlar diyelim.. kısaca onların işine yarıyor.. biz normal yaşam formları için tehlike arz ediyordu.. o yüzden öyle olması gerekmiş ben 6 yaşındaydım bunlar olurken :))
Garip ya mesela babanın dışarı karşı böyle olup da size iyi olması da çok garip geldi bana
Bize karşı çok iyiydi. dedem de öyle.. ama işte.. dışarıya karşı çok farklilardi.. ama dolaylı zarar görüyorsun aile olarak ne olursa olsun..:))
Benim de amcam dolandırıcı bu arada 😂
Haha ne güzel işte babamla meslektaş :))
Hahahaa
Peki zengin misiniz
Ya o iş niraz karışık.. açık olmak gerekirse inanılmaz günlerde gördük.. ama dibide.. mesela 2 yıl herdey harika sonra babam yakalanirdi hadi 1 sene civari hapishane gez maddi sıkıntıya gir.. öyle geçti.. bir ara Antalya'da 3 otel vardı bir kaç sene sonra akşam hangi akrabaya gitsekte masraf olmasın derdi. Karmaşık ve kaotik büyüdük :))
Peki sen de baban gibi olmak ister misin ya da öyle mi oldun
Hayır.. ben 17 yaşından beri bagimsizim.. babam gibide olmadım olmam da.. babamın cenazesinden beride kimseyle muhattap olmadim.. bizim ailede babam gibi olup devam ettiren yok.. zaten uzaklaşmak için o soy adı değişti vs :))
Basın sağ olsun
Teşekkür ederim :)
Garip bir hayat
Öyle.. ama bol aksiyon ve eğlenceliydi geriye dönüp bakınca :))
Aldattı mı anneni
Valla aldatması hiç diye bilirdik evli oldukları sürece ama 37 yaşındayken 33 yaşında kız kardeşim olduğunu öğrendim.. başka birinden..:))
Ohaa
Uyduruyor musun
Nasıl bir hayat bu fbncx
Valla ister inan ister inanma seni inandirma gibi bir amacım yok derdim de yok :)) hiç tanismadim bu arada halamlar araci oldu bir defa telfonla konuştuk evlenmiş bir subayla mutluymuua görüşmek istemedi hayatim güzel dedi bizde saygı duyduk.. bu kadar bilgi sohbet yeter :))
Bu kadar olumsuz şeye rağmen yine de pozitif bakabilme de güzelmiş
Olumsuz görmüyorum ki.. benim olaylara bir dahlim yok koşullarında ben hazirlamadim.. olana ayak uydurdum ve bir yerden sonra çok keyif aldım.. geçmişe bakincada normalden çok daha renkli ve eğlenceli bir hayatım vardı. zengillik dip stabil olmayn kosullar.. bize çok sey öğretti.. daha detaya insem. neler var gerçekten inanmazsin. baba tarafi çok rahat anne tarafı köyü dindar.. annemle babamı tanıştıran Tanju Okan.. boşandıktan sonra 20 yıl gorusmeyip aynı hastanede 3 gün arayla öldüler.. vs vs.. neler neler :))
Ama baban annesi aldatmış annene kötü bir şey yapmış
Ama baban annesi aldatmış annene kötü bir şey yapmış benimde öyle olu
Evet yapmış bizde sonradan öğrendik.. senin yapabileceğin birdey yok kendini üzme o yüzden
Ama hadi senin baban hep belliymiş ama ben çok güveniyordum namz da kılardı bizi kandırdı
Babasına bile güvenmeyevek seviye gelmiş bir insan ruhen sağlikli degildir
Anneme aldattı ben mi sağlıklı değilim
En güvenilir adam bilirdim babamı. O da geldi silkti anamı diye bir cümle vardı
Doğrudur
Kimseye güvenmem. Kimsede bana güvenmesin. İnsanız beşeriz şaşarız
Babasına güvenen annesine baksın 😁😁
Yani annemi ne hale geçirdi
Getiedi
Gözüm kapalı güvenirim her konuda
yessss
Ben güvenmem
hayır güvenmem