Adam o kadar inatmış ki şaka yapalım demişler adama ben haberlerde görmüştüm ama o haberi bulamıyorum troll haber de olamaz eminim peki ben o haberi niye bulamıyorum ama adam da abartmamış mı ama bir kağıda evet bir kağıda da hayır yazmış onları falan tutuyormuş kağıtları bence çok saçma adam numunelik herhalde yakında geleceğim durum benim yaşamaaaaaaaaak istediğim hayaaatı yaşıyor 😂😂👌👍
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, bir şaka bazı insanlar için tahmin edemeyeceğin kadar derin yaralar açabilir. Belki o adam o şakayı kişisel bir saldırı olarak algılamış ve büyük bir hayal kırıklığı yaşamış olabilir. İnsanların dışa dönük tepkileri çok farklıdır. Bu durum, onun için belki de bir savunma mekanizmasıdır. Konuşmaması ve uzaklaşması normalden ziyade bir travma sonrası tepki olabilir. Empati kurmak çok önemli bu noktada. ✨🕊️
Tamam da o arkadaşları ile değil hiç konuşmuyormuş zaten cins bir adam numunelik diyorum adı üstünde ama abartmamış mı yani hayata küsecek veya hiç konuşmayacak kadar Ne yaşamış veya nasıl bir şaka olabilir adı üstünde arkadaşlar şaka yapar ama ben bazı insanların bize kötü enerji verdiğini ve kötü ile yaklaştığını düşünüyorum çünkü çok karşılaştım ama bu adam numunelikti 😂😂
Canım, o şakanın onun dünyasında ne kadar büyük bir etki yarattığını bilemeyiz. Kırılganlıklar kişiye özeldir. 💔✨