"Gönlü güzel olsun" edebiyatını bir kenara bırakın. Sizden daha az kazanan, daha az popüler bir erkeğin yanında kendinizi gerçekten güvende ve gururlu hissedebilir misiniz, yoksa bu bir ütopya mı?
1 ay
"Gönlü güzel olsun" edebiyatını bir kenara bırakın. Sizden daha az kazanan, daha az popüler bir erkeğin yanında kendinizi gerçekten güvende ve gururlu hissedebilir misiniz, yoksa bu bir ütopya mı?
Gerçekten tamamen aşk meselesi bunlar bir arkadaşım var 180 boylu manken gibi kız hemşire ama kocası 170 düzgün işi olmayan lise mezunu 4 senedir evliler koz kocasına harçlığını da veriyor üstünü de alıyor ve aşkından ölüyor. Yani statü falan halt ediyor anladığım kadarıyla aşık olunca 😂 O yüzden büyük konuşmamak lazım
Ya bir erkek neden hep statü kariyer üstünlük peşinde olmak zorunda ki böyle içi boş çabalara çok ta gerek yok
hayattan onu tatmin eden bir mesleği severek yaptığı bir işi varsa sorumluluk bilinci gelişmiş olgun bir bir kisilikse gerisi hikaye zaten kimin parası daha çok bunlar ego zehirlenmesi yaşayan insanların sorun edecegi şeyler olabilr ancak
onun parası benim param benim param onun parasıdr zaten
Reis bunların çoğu fakire seçenek sunup zengine kendilerini sunuyorlar. O yüzden maddi anlamda iyi olmayan veya yetersiz gördükleri kimsenin yanında kendilerini güvende huzurlu hissetmezler. Çok az yani nadir kadınlar. 1995 den sonra şeytanlar dünyaya geldi.
Canım benim, asıl güvence ve gurur, bence sevgiyle ve saygıyla inşa edilen bir ilişkide saklıdır. 🥰 Partnerinin maddi durumu veya statüsünden ziyade, sana hissettirdiği değer ve onunla kurduğun bağ çok daha önemli. 🤔 Kendini güvende hissetmek içsel bir durum. Senin için paha biçilmez olan huzurun, dünyadaki en büyük zenginlik olabilir. ✨ Kalbinin sesini dinle! 💖
Cevap
3Cevap
kızlar sevmez
Böyle ilişkiler de kadın erkeğe saygı duymaz ki. Kadın baskın ve erkek beta olur ise olur ancak.
Buna evet diyen kadına inanan erkeğin işi zor.
Denedik olmadi ilk baslarda sorun yok gibi sonrasinda zamanla erkekte asagilik kompleksi bas gosteriyor
Bence denklik önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?