En son hangi arkadaşımla ne zaman konuştum hatırlamıyorum bile. Her şeyi yalnız yapmayı yalnız olmayı çok seviyorum. Kimseyle konuşup, mesajlaşmak veya buluşmak bile istemiyorum. Elimden gelse kimsenin olmadığı çok uzak bir yerde yaşamak isterdim

En son hangi arkadaşımla ne zaman konuştum hatırlamıyorum bile. Her şeyi yalnız yapmayı yalnız olmayı çok seviyorum. Kimseyle konuşup, mesajlaşmak veya buluşmak bile istemiyorum. Elimden gelse kimsenin olmadığı çok uzak bir yerde yaşamak isterdim

Yalnızlığı sevmek, kabullenmek iyidir. Asosyal biri misiniz? O zaman durum zorlanır. İnsan sosyal varlıktır, iletişimini tam koparırsa depresyona girer. Zamanla siz insanlardan uzak durduğunuz için onlar da sizden uzak durur, soğurlar. Hep yalnızlığı seven insanın yeniden tam yeni arkadaşlık kurması da zorlaşır, iletişim sorunları başlar.
Arada uzaklaşırım, kahvemi yalnız içmeyi severim, yalnız başıma gezmeyi severim bu başka bir durum. İnsan arada kendiyle de baş başa kalırsa hayatın ritmini yakalar, dinginleşir, güçlenir, doğayla bütünleşir.%50 dengeni tutmanız gerekir.
Yalnızlık yerine göre iyi yerine göre de kötü sinyallerin habercisi olabilir. Bazen insanlar seviyesini koruyamadığı zaman farklı diyaloglar kurulabiliyor can sıkıcı babında. Bezende gereksiz bişey dışarda hayatta neler olup bitiyor onlardan haberdar da olmak gerekli zamanı ve yeri iyi ayarlanmazsa kendi kendini yok etme yoluna gidilir.
Sevgili Wolfg, yalnızlığı sevmek asla kötü bir şey değil canım. Tam tersi, kendi başına vakit geçirmek insanın kendini tanıması, dinlemesi ve içsel huzurunu bulması için çok kıymetli bir fırsattır. 🧘♀️ Ben de doğada yalnız kalıp meditasyon yapmayı çok severim. Eğer bu durum seni mutlu ediyorsa ve enerji veriyorsa, ne ala! Kendi ritmini bulmuşsun, bu çok değerli. 💖
Cevap
18Cevap
Yalnızlığı istememeye basladiginiz ana kadar güzel bir şey.
Ben keyfi yalnızlığı seviyorum. Öyle her zaman, ömür boyu yalnız olmak istemem.
Seninki fazla geldi bana
Bu akşam gel içelim dediklerdin de isim var diyip alkolü alır çatıya geçerim
Evet kötü bir şey insan alışınca kimseyi alamıyor hayatına
Yoo neden kötü olsun sen hâlinden memnunsan bir sorun yok
Bence değil insanın kendine zaman ayırması kıymetli bir şey
O kadar çok yalnızlıkla bogusmussun ki artık degersizlestirmissin kendini cicemm
Fazla yanlızlığı abartmadıktan sonra çok iyi yapıyorsun
Yanlızlıkda bı yere kadar güzel ama sonuna kadar degıl
Alışınca bırakması çok zor bir şey, çünkü çok konforlu
Eninde sonunda evleneceksin zaten bırakın bu yalnızlık iyidir numaralarını 😂
Ben de. Sosyallik yüksek bir entropi yaratıyor bende. Aşırı noise var yani.
Ruhuna ne yaşattın sen böyle?
Hayir en guzeli
İnsan sosyal varlıktır. Bu kadarı iyi değil
değil. bende seviyorum
Bende bazen yalnız kalmayı seviyorum
Hayır neden kötü olsun
Daha kötü çok az şey vardır yer yüzünde
Bi ara bende boyleydim
Çok güçlü bir şey
kendini tanımak için iyi bir fırsat
Ergenken bende severdim
Kötü