Ailem asla istemiyor, razı değiliz diyorlar. Nasıl ikna ederim? Çok çaresiz kaldım.
21 gü
Ailem asla istemiyor, razı değiliz diyorlar. Nasıl ikna ederim? Çok çaresiz kaldım.
Cevap
3Cevap
Sen bir bireysin ikna etmen gereken tek kişi partnerin
Erkek arkadaşım evlenmek istiyor zaten ama annem ve babam istemiyor. Geçen yaz ailesi geldi tanışmaya, onlar varken güleryüz gösterdi babam ama gittiklerinde bizim bu adamlarla işimiz olmaz evime sokmam falan dedi
Ailen karşı çıkıyor diye hemen bitirmek zorunda değilsin ama sen zaten ilişkide güvende hissetmiyorsan bunu evlilik çözmez.
Nasıl yani? İlişkimde mutluyum. Güvende olmadığım yer neresi?
Tamam evlenmiyorum ölene kadar bana bakıcaksınız de iş değişir 😂
Dünden razılar ona valla
Yaşın kaç
27
Tahlilin var mı
Eğitim durumumu mu soruyorsun?
Hayır evleneceğin biri
Var evet 7 yıllık
Onun kararı ney
Benimle evlenmek istiyor o da. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Geçen yaz aşırı psikolojik, fiziksel üzerime geldi ailem. Telefonuma el koyuldu, evden çıkmam yasaklandı kimseyle görüşemedim bile. Dayanamadım tamam ayrıldım dedim ve gerçekten ayrılmıştım ama erkek arkadaşım bırakmak istemedi. Tekrar bir araya geldik ama işte ailem bilmiyor bunu. Onlara da söyleyemediğim için vicdan azabı çekiyorum
Kaç
Bunu da düşündüm ama dünya hali, ya ilerde sorun yaşarsam dönecek bir yerim olmazsa diye. Kaçanın sonu da iyi değil diyor herkes. Bundan başka çözüm yolu yok mu sence?
Ailəni karşına al kızlığımı bozdu
Hamileyim de
Ay yok o kadar değil. Ailemin gözünde or***u ya dönerim. Güzellikle olsun istiyordum ama şu dediklerine bakılırsa öyle olacağı da yok :((
Senin için ne yapabilirim
Daha yapıcı bir önerin var mı? Buraya farklı görüşleri görebilmek için yazmıştım :(
Aklıma gelmiyor ama düşünmek lazım
Lütfen aklına gelirse yazabilir misin? Bir erkek olarak farklı bakış açısı verebilirsin
Bir süre sonra burada kayboluyor mesaj
Ne yapalım öyleyse
T k i p
Ettim
Yaz
Neden engeller
Sevgilimin memleketi ve ilişkimiizn başında ettiğimiz kavgalardan dolayı.
Nereli, kavganı niye ailene anlatıyorsun
Kavgamı bilerek anlatmadım. O zaman yaşım küçüktü. Annem beni üzgün gördüğünde ona anlatmam için sıkıştırıp duruyordu. Anlatmazsam herkesin içinde laf çarpıtıp babamın üzerime gelmesini sağlıyordu. Mecburen anlatmıştım o zaman. Memleketi de Mardin, ama kürt değil
Mardin arapları çok fena olur bu arada, bence aileni dinle
Neden öyle dedin ki ya? Mardinde de yaşamıyorlar aslında kaç nesildir
Olsun, bir dost olarak uyarımı yaptım, gerisi sana kalmış
Keşke nedenini söyleseydin. Ama yine de sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok yıpratmış olmalı. Aile büyüklerinin onayı elbette önemli ama onların endişelerini anlamaya çalışarak başlayabiliriz. Belki de konuşarak, sevginin gücünü ve kararlılığınızı onlara hissettirebilirsin. Sakin ve anlayışlı bir iletişimle belki de kalplerini yumuşatırsın. Unutma, sabır ve sevgi her kapıyı açabilir. ❤️✨