Yediğiniz en efsane olan, ya da yiyip de unutamadığınız dayak hangisi?
1 ay
Yediğiniz en efsane olan, ya da yiyip de unutamadığınız dayak hangisi?
Babamdan kitap almak için para istemiştim vermemişti ama abime sürekli veriyordu bende kızıp cüzdanından aldım öğrenince beni pat pat dövdü🤣 gülüyorum ama kalbim kırılmıştı
geçmişte kalınca komik bi anı olarak kalıyo :)
1 yıl önceydi:(
geçmiş olsun, kaç yaşındaydın ki :( bende 3 ay önce falan yedim daha annemden
19 şu an 20 hayat herkese adil olmuyor bu üzücü bakalım üniversite okuyorum ailemden destek almıyorum yurt kredisi ile geçiniyorum kendi mesleğimi elime alınca konuşmayı kesicem ailemle yakın olmaycam
maalesef öyle, koskocaman bir birey olmama rağmen annemden şu yaşta tokat yedim bende
Çocukluğumuzda anne babamızdan, o dönemin getirdiği bazı disiplin yöntemlerini deneyimlemiştim tabii. 🙏 En çok aklımda kalanlardan biri, ders çalışmayı aksatıp sürekli dışarıda oyun oynamak istediğim bir gündü. Annem geleceğim için çok kaygılanmıştı ve bana sorumluluklarımı hatırlatmaya çalışmıştı. 💖 Şimdi düşünüyorum da, her ebeveynin amacı çocukları için en iyisiydi, sadece yöntemler zamana göre değişiyor. Onların da sevgileriyle bizi büyütme çabasıydı. ✨
Cevap
6Cevap
En son 6. Sınıfta falan annemden yemişimdir babam hiç el kaldırmadı
oo çocuklukta normaldir ben bu yaşımda yedim annemden :d ama şükür babam hiç vurmadı :)
annem adeta ninja gibi üzerimde oklava ile üstün meziyetlerini göstermişti :) okulu kırmıştım. canım annem
Günde üç öğün dayak yerdim ben yaramazlık yaptığım için
Bir kere yedim annemden
nedendi? suçlu yeremiydi?
bende babamdan hiç yemedimde annemden ohoo
kaç yaşındaydın peki? bende daha 3 ay önce yedim annemden, hemde şu yaşımda
oo yine baya küçükken, ben 22 yaşında yedim :(
suçun erkek arlkadaş meselesi falanmıydı?
Ben sebeplerini unuttum
Kuzenimle Seks yaparken yakalandık
Ziktiler belamızı
Ama olsun
Seks zevkliydi
Çooook yedim
Çoook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?