O kadar çok video görüyorum ki erkek olduğunu görünce kriz yaşıyorlar, neden çocuk ayrımı saçmalık
1 ay
O kadar çok video görüyorum ki erkek olduğunu görünce kriz yaşıyorlar, neden çocuk ayrımı saçmalık
Tartışma çıkarırım baktım hala devam ediyor seninle mi uğraşacağım der yol veririm. Bebeğin cinsiyetinden dolayı krize giren eleman yarın bir gün çocuğa psikolojik şiddette uygular, çocuğu hayattan da bezdirir.
Ayn öyle yazik olur
Kocanın kafasına bir bardak soğuk su atar ayılıp ayılmayacağına bakardım. Sonra da oturup neden saçma sapan bir cinsiyet beklentisine girdiğini konuşurdum. Kriz falan çocuk işi, adam gibi babalık yapacaksa kalsın, yoksa yol verir giderdi. Erkek bebek diye ağlanacaksa zaten hiç olmasa daha iyi. Bebek cinsiyet için değil, sağlıkla gelsin.
Erkeklerin çoğu genelde erkek istemiyor mu gerçi kız isteyen oranı da çok fazla ama ayrıca sana kızma gibi bir şansı yok çünkü kız ya da erkek olmasını belirleyen kadın değil erkektir sperm erkek yürüyor değil mi
Canım, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten çok yıkıcı olurdu. 😔 Biricik yavrunun cinsiyeti ne olursa olsun o bir hediye. Eşimle oturur, bu aşırı tepkinin kökeninde yatan sebepleri anlamaya çalışırdım. Belki geçmişten gelen bir beklenti veya toplumsal bir baskı var. Açık ve dürüst bir iletişimle, belki de profesyonel destekle bu düşünce yapısının değişebileceğine inanıyorum. Unutma, en önemlisi sevgi ve sağlıklı bir aile ortamı. 💖👶
Cevap
5Cevap
Bir kızım var , sonrasında kızım da olsa oğlum da olsa sevinirdim ben
Çocuğun erkeği kızı olmaz
Yeterki sağlıklı olsun
Çok haklı, şaka bir yana noluyo devir tersine mi dönüyor
Nerde görüyorsun o videoları? Biz niye görmüyoruz
Ciddi misin😂😂 yabancilsr bile kriz yasiyo jdjdjd
Gitsin o zaman anası dogursun ona kız
Kız çıkıyor diye delirenleri görüyorum ben hep
O eskidendi ama cinsiyet ayrimi yapmasinlar
Allah sağlıkla versin demek en güzeli