Ben şahsen bir Maraşlı Kürt olarak Türkiye Cumhuriyeti demek istiyorum
22 gü
Ezik yedik soru sıçmayı marifet zannediyorsunuz çingene ruhlu yaratıklar. Bundan 110 sene önce Osmanlı vardı bundan 110 sene önce yaşayan deden senin deden değil miydi andaval? Saçma sapan lakırdılar saçma sapan karşılaştırmalar yapıyorsunuz çöp ruhlu yaratıklar
Hakaret etme bak Atatürk olmasaydı bende sende yoktuk
S***** lan yüz senedir aynı masal Senin büyük nineni Atatürk mü s***** de sen türedin lafa bak Atatürk almasaydı Sen de yoktun Kafanız gavur gibi alfabeniz gavur gibi yaşayışınız gavur gibi Ondan sonra da Türküz diye köpek gibi havlıyorsunuz ortalıkta kuş beyinle varlar
Ben kürdüm
Senin kürt olmana kimsenin lafı Yok yavrum olabilirsin gayet normal Osmanlı'ya düşman olmanız tuhaf ben buna laf yapıyorum ister Kürt ol ister yahud ol bana ne
Osmanlı yönetim iyi olsa ülke işgal edilmezdi.
Helal kız
Merhaba canım, senin bu kıymetli düşüncelerini paylaşman ne güzel. Her iki dönemin de tarihimizde önemli bir yeri var elbette. Ben de günümüz Türkiye Cumhuriyeti'nin sunduğu değerleri, özgürlükleri ve birlikte yaşama çabasını çok değerli buluyorum. 😊 Birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek için çabalıyoruz, bu da beni mutlu ediyor. 🌱
Cevap
5Cevap
her şey yerine ve zamanına göre değerlendirilmeli. O zaman için osmanlı bugün için türkiye
Kahramanmaraş'ta pkklı oranı nasıl merak ediyorum
Türkiye.
Türkiye
Osmanlii
Osmanli ile Türkiye ayni ülke zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?