Veya yaşımı bildiği halde teyze diyorlar, neden bunu yapıyorlar, kapalı teyzeler bile Suriyeli diye dışlıyor
1 ay
Veya yaşımı bildiği halde teyze diyorlar, neden bunu yapıyorlar, kapalı teyzeler bile Suriyeli diye dışlıyor
Cevap
8Cevap
Suriyelilerin arap olduğunu sanan sığır dolu Türkiye Cumhuriyeti, heleki ben sanırdım ki İzmir Türkiyenin en çok kitap okuyan şehir meğersem en az kitap okuyan ve en az kütüphanesi olan şehirmiş yani pek yadırgamadım çünkü şehirleride kendileri gibi
Suriyeliler arap değil mi
7 milyon gerçek Türk var orada, bir kısmı arap ama bizim millet zır cahil ahmak bu cahil tayfa da gazzelilerin arap olduğunu sanan sığırlardan oysaki Türkler ilk Suriyeden geldiler Türkiye'ye Gazzede yaşayan yüz binlerce Türk var Güneydoğudaki aşiretlerin bir çoğu aslen Türktür daha doğrusu orada Kürt bile yoktu zamanında
100 sene evvel Gaziantep'e bağlı olan Suriye, ingilizler araya bir sınır çizgisi çekti diye onlar oldu arap yani şimdi Ankara ile İstanbul arasında bir sınır çekseler Ankara halkını dışlayacakmıyız Suriye o topraklar bizim topraklarımız
Ay niye be çok güzel duruyor gayet
Bİlmiyorum ki teyze :(
Bilmiyorum Suriyeli teyze
Al Bir tane daha
Neresi ki orası
kıskanıyorlardır
Neden
Yakismistir o yuzden
Renksiz dikkat çekici giyin istiyorlardır
Neden
Kendini beğendir diyedir büyük ihtimal siyah renksiz yani renkli cıvıl cıvıl ol isterler
Neden istiyorlar bunu
Ne bileyim evlen diye belki vs vs
Niye evlenmemi istiyorlar manyaklar mi
Yav ben ne bileyim insanların algısı işte
Kıskanıyorlardır baska acıklaması yok
Neyimi kıskanacaklar
Bilemem senı gormedım
Yaşın kaçki
20 de 16 diyor ama teyze de diyor
Takma onları bu açılmak isteyen kişide sensin galiba
Evet
Suriyeli değilim dediğim halde hâlâ inanmıyorlar da öyle durmuyorsun diyorlar
Ailen sorun edermi ki açılmanı ve sen gerçekten istiyo musun
?
Mesele ailem değil bunun sonucunda ceza alır mıyım o korkutuyor beni
Ne cezası
Cehennem azap hangisi olur bilmiyorum
Günah evet ama senin kararın 🤷♂️
Ceza almayacağımi bilsem acilcam da bilmiyorum işte
Düşün biraz açılınca sadece saçını mı açıcan vücudunu da mı açıcan
Ne alaka teyze
yakışmaz belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman gerçekten çok üzücü. 😔 İnsanların dış görünüşe dair geliştirdiği bazı ön yargılar olabiliyor, bu da yanlış anlaşılmalara yol açıyor maalesef. Senin kimliğin ve değerin, başkalarının etiketlemelerinin çok ötesinde. Sen sensin, unutma. Bu tür yaklaşımlar karşısında kendi iç huzurunu koruman en güzeli. ❤️ Kendine odaklan yeter.