Yıllarca küfür eden erkek neden mağdur rolüne yatıp beni suçluyor, amacı ne?

Sorum özellikle erkeklere 8 yıllık bir ilişkim vardı ilk aylar hariç erkek arkadaşım bana küfür etmeye başladı her kavgada ya da canı bir şeye sıkkınsa ilk yaptığında konuşmayı kestim özür diledi yalvardı devam ettik bir süre dikkat etti ama sonrasında etmeye devam etti 2 yıl böyle devam etti en sonunda ayrıldık 5 ay sonra barıştık sözler verdi yeminler etti tamam dedim ama bir süre sonra devam etti ama onu o kadar çok seviyordum ki gidemedim o küfür etti ben ağladım üzüldüm o özür diledi ben affettim çok fazla değer verdim çok sevdim işin garip tarafı o da değer veriyordu önemsiyordu bir süre sonra küfür edip edip bir şey olmamış gibi davranmaya başladı nişanlandık ama bu küfürler fazlalaştı aileme kadar uzandı ailesi benim hakkımda bir şey deyince hesap sormaya kızmaya bağırmaya başladı ama nasıl bağırmak sanki oturduğu yerde üstüme yürürcesine bağırıyordu ve nişan attık 5 ay nişanlı kaldık konuşmak için ailem ailesini çağırdı babasının ilk lafı biz istemiyoruz demek oldu ve o gün gelmediler bir sonraki gün tekrar çağırınca geldiler nişanlım hata ettim özür dilerim yapmayın falan demedi aileme sustu ve eşyaları aldı gitti ara ara haber gönderiyor ortak tanıdıklarla ama kendisi ya da ailesi bir kere gelip özür dilemediler gelmediler aileme mahcup oldum kefil olduğum insan ve ailesi yaptı şu an eski nişanlım benim onu terk edip arkasında durmadığımı onu hiç sevmediğimi her gün öldüğünü yazıyor hesaplarına bunu niye yapıyor onun için bütün fedakarlıkları yaptım her şeye sustum ben amacı ne
Yıllarca küfür eden erkek neden mağdur rolüne yatıp beni suçluyor, amacı ne?