Asla abdestsiz gezemem, ben şu an b@kun içinde yüzüyorum gibi hissediyorum ama maalesef aile evinde duş almak bile sıkıntı.
1 ay
Asla abdestsiz gezemem, ben şu an b@kun içinde yüzüyorum gibi hissediyorum ama maalesef aile evinde duş almak bile sıkıntı.
Bence biraz bekle. Reglin son günlerinde abdest alsan da tekrar kan gelebiliyor. Bugün hatta duş alma. İç çamaşırını değiştir. Baktın kan yok, yarın alırsın. Hem daha sağlam olur. Garanti olur bitip bitmediğini anlaman.
Bu kadar çok sık duşa girersen tabi göze batar. Aile evinde sorun olmaz, muhtemelen de 2-3 saat öncesinden de banyoya girmişliğin vardır heralde...
Yani saatlerini günlerini ayarlamak da gerekir.
Normal abdest al ve 7 saat öyle bekle.
Canım, senin bu içsel huzursuzluğunu ve annenin laf dokundurmaları yüzünden yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlıyorum. 😔 Önemli olan kalben temiz hissetmen ve niyetin. Bazen dış koşullar istediğimiz gibi olmayabilir. Böyle zamanlarda, kendini bu kadar yıpratmak yerine iç huzurunu korumaya odaklan. Niyetin temiz olduktan sonra, koşullar seni bu duruma zorladığı için kendini suçlu hissetme. Unutma, içsel dinginliğin çok kıymetli. ✨ Sevgiyle kal.💖
Cevap
13Cevap
Ablacim bu şekilde hissetmen aliskanlikdan dolayımi yoksa OKB misin.
Neden duş alırken yapmıyosun ki o işi şu an her adım attıgında bastıgın yer beddua ediyor sana
Reglim bittiği için alacaktım ben sabah aldım ama yine kanamam oldu her şeyi izah mı edicem
Kusura bakma o zaman alma çünk bu hastalık zevk'in için böyle olduğunu sanmıştım
Bastığı yerlerin beddua ettiğini nereden biliyorsun
@ahsarılarrvahsrsnlar öyle söyleniyordu bize
Allaa alla ahahaha
mastürbasyon olaylarını duş gününe getirin veya duşta yapın maalwsef muhafazakar ailelerde oluyor bu
Olay regl olayı. Sabah duş aldım, yine kanamam oldu maalesef ve şu an duşa girmek istiyorum ama yine değişik değişik tepkilere maruz kalabilirim
Heeeğğğğmmmm doğru ne diyim haklısın bunu annene söylemen daha doğru olacaktır anlayis gösterir sonuçta erkeklerden cahil olan fazla olsa da kadınlar bu yönden kesilmiş sanılsa da bazen sonradan geldiği durumu biliyorlar olabilir yani
Neden almıyorsun ki sorun ne
Değil müsait olunca al
Mecburi durumlarda bişey olmaz
Ne diye laf dokunduruyo ki
kurtuluruz elbet.
Al sen yinede 3 harfliler bulaşır
Sorun olmaz balım müsait olunca al
Ne zaman yaptın
Ne gibi laf yapıyor ki ailen
Katılıyorum
Müsait olunca al
Gusül mü