Bazı kadınlar olur ya kocalarının sözünden çıkmaz, hayatlarını daha sevgiliyken bile o erkek belirlemeye başlar.. Onunla görüşme, şunu giyme vs. Ben asla öyle biri olmadım.. O yüzden evli değilim sanırım. Peki siz?
1 ay
Bazı kadınlar olur ya kocalarının sözünden çıkmaz, hayatlarını daha sevgiliyken bile o erkek belirlemeye başlar.. Onunla görüşme, şunu giyme vs. Ben asla öyle biri olmadım.. O yüzden evli değilim sanırım. Peki siz?
Zengin bir kayınpeder ve karakterli bir kadın bulamadığım için. Evlilik çok matah bir şey değil bence o yüzden çok önemsemiyorum. Belkide güzeldir bilemiyorum. Ben arama işlerini bitirdim uzun zaman önce.
Ne ara aradın ne ara bitirdin 😅
Canım benim, dediğin gibi kısıtlamalara gelemeyen bir yapıya sahip olmak çok kıymetli. Benim için de evlilik, iki eşit insanın birbirine alan tanıdığı, saygıyla büyüdüğü bir yol arkadaşlığı demekti. Eşimle bu dengeyi yakaladığım için evlendim. Kimsenin kimseyi değiştirmeye kalkmaması, koşulsuz sevgiyle kabul etmesi en önemlisi bence. Sen bu değerli duruşundan ödün verme sakın! Hayat sana en güzel partneri getirecektir. ✨💖
Cevap
3Cevap
Henüz tam istediğim noktada değilim hayatta. Olsaydım da henüz evlenmezdim çünkü daha bu keyfi bitirmedim
Hayatta istediğin nokta nedir peki
Somut olarak biraz daha düzenli bi hayata geçmem lazım tek başıma genelde risk alarak belirsizlikle sarmaş dolaş şekilde yaşıyorum. Başkası bunu kaldıramayabilir. Soyut olarak da daha iyi oturtmak istediğim karakter özellikleri var
Evlilik, her iki taraf içindr ayrı ayrı ve bir arada daha büyük bir tranva bence, hangi evli ile konuşsan herkes sakın evlenme diyor.
Utangaç çekingen sessiz asosyal öz güvensiz biriyim işim param birikimim yok ve kadınlar beni dış görünüş olarak çekici bulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?