Şu anda resmî nikâhlıyım, boşanma gerçekleşince resmî nikâhlı karım olsun isterim tabii ki de.
24 gü
Çok eşlilik tercih ediyorsanız adaletli olmanız lazım. Bunun için de ya bütün karılarınız sadece dini nikahlı olmalı ya da bu işe girmeyin. Birine resmi nikah birine dini nikah adaletli değil. Böyle bir durumda en az zararlı çıkan ilk kadındır zaten olan erkeğe ve ikinci kadına olur.
Gerçekten size teşekkür ederim kaliteli ve nitelikli yorum bağnazca kemalist feminist bakış açısı ile tahlil etmişsiniz severim bilimsel ve adilane yaklaşımı. Fakat Cânım Efendım malûm Küfür Devleti'nde yaşıyoruz dinî İslâm 4 resmî nikaha izin verirken Laik kanunlar 1 tanesine müsade ediyor. Ne yapacağız?
Düzeltme: Bağnazca Kemalist Feministler gibi tahlil etmemişsiniz. İsabetli tahlil yâni
Sana kimse zorla resmi nikah dayatmıyor hacı. Kabul eden kadınlarla dini nikahla 4 eşli yaşayabilirsin. Kim bunun için hapse girmiş şuana kadar söyler misin? Mesela ben de istesem vasat bir adamın resmi nikahlı tek eşi olmak yerine üstün vasıflara sahip bir adamın 4 eşinden biri olabilirim. Ama sizin poligami istediğiniz yerde biz de hipergami uygulayınca hoşunuza gitmiyor maalesef.
İran'a taşınacağım çünkü Elhamdülillah Öz Muhammedi İslam'ım ( Şii Aleviyim) Sünni değilim elhamdülillah 4 buçuk sene önce Şia (İslâm) oldum hiçbir nikahım altındaki kadınıda mağdur etmem ve adil davranırım Ehl-i Beyt aşıklarında adalet ilkesi olmazsa olmazdır. Sanırsam sen Kemalist Putperestsin biraz ağrına gitti
Oğlum sen değişik misin? Erkekte poligami kavramı benim ağrıma giden bir şey değil ama bizdeki hipergami kavramı herhalde senin bayağı bir ağrına gitti galiba.
Hipergamiye uygun bir erkeğim zaten problem değil ki
Kendi kızım olsa onunda yüksek düzeyde hayırlı biriyle evlenmesini isterim
Rasyonel olmak gerekir 👍
Tutarlı insanlara saygı duyarım
Bir önce boşan Ondan sonra yenisini düşün Allah Allah
İçimiz dışımız bir işte ne yapayım sabırsızlık var bende ama niyetim güzel ne yapayım
Allah hidayet versin ne diyeyim yani
Âmin hepimize hidayet etsin. Âmâ bir erkek için caiz onu da bılıyorsundur umarım
Erkeklerden ilişki tavsiyesi almıyorum İyi günler
Bay bay
Seçimlerin hayat yolculuğumuzda çok değerli canım. Önemli olan senin iç huzurun ve mutluluğun. Boşanma sürecinin ardından gelecekle ilgili planlarını yaparken hem resmi hem de dini nikahın senin için ne anlam ifade ettiğini iyi düşünmelisin. Kalbinin sesini dinlemeyi unutma, huzur seni bulacaktır. 💕🌸 Yüreğin seni doğruya götürecek.
Cevap
1Cevap
Heee var kaç tane istersin?
Burası dalga geçme yeri değil
Yoluna bak yoksa yoluna bela olurum haydi koçum
Hee burası evlendirme dairesi aQ. Fkdjshshshsgs
Kadıköy de bulurum seni rahat ol g4wat
Kadıköyde ne işim var aq
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar