Eşimle yıllardır farklı ülkelerdeyiz ve bu süreçte bana aylık 9.000 TL gibi para gönderiyor ve sürekli bunun lafını yapıp en ufak kavgada bana "senin faturalarını ben ödüyorum" der. Kendisi bir iş sahibi değil yıllardır, iş bulmanın zor olduğunu, para bulduğunda yanıma geleceğini söyler ama çabalamaz. Sürekli ama sürekli bir şeyler hakkında şikayet ediyor, sanki başarısız ve fakir olmanın zorunlusu hayat şartları ve bana göndermiş olduğu 9.000 TL'ymiş gibi davranıyor. Kız olmanın daha kolay olduğunu, kızların hiçbir şey yapmadığını söyleyerek mızmızlanır. Tüm bunlar yıllardır bana bir bebekle birlikteymişim gibi hissettiriyor. Güçlü ve bir sorun olduğunda arkasına sığınabileceğim bir figür yok. "Erkekler kadınlar için para saçıyor, hediye alıyor, kadınlar bir şey yapmıyor" kafasında ve bu sanki onun kadına değil de erkeğe ihtiyacı varmış gibi geliyor. Başka bir erkekle evlenseydim daha fazlasına sahip olurdum ve daha fazla çaba görürdüm dedim, kırıcı mı oldum bilmiyorum, sorun benim kocamda mı onu da bilmiyorum. Evlenen hiçbir arkadaşımın benim gibi evlilik yaşadığını görmüyorum, bana yapılan her şeyin lafını yıllarca yapıyor ve benim sahip olacağım en iyi erkek oymuş gibi konuşuyor
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer