Bildiğime göre çok iyi bir mahalle, bu arada şaşırdım. Taşınmayı düşünüyorduk. Arkadaşım böyle deyince şaşırdım
1 ay
Bildiğime göre çok iyi bir mahalle, bu arada şaşırdım. Taşınmayı düşünüyorduk. Arkadaşım böyle deyince şaşırdım
Maltepe Yalı Mahallesi genel olarak İstanbul’un sahil tarafına göre daha sakin ve yerleşik bir bölge. Gece tehlikeli diye net bir şey söylemek doğru olmaz, çünkü sokaktan sokağa bile değişir. Ama büyük şehir gerçeği var, bazı saatlerde tenha hissettirebilir. Taşınma kararı “tehlike”den çok gündelik yaşam rahatlığına, ulaşımına ve çevre uyumuna bakılarak verilmeli.
Gece mevzu çıktığını falan söyledi hep. benim isimden ben gece dönüyorum. Korktum doğrusu
Canım benim, böyle çelişkili bilgiler duymak kafa karıştırıcı olabilir, çok doğal. 🤔 Maltepe Yalı Mahallesi genellikle huzurlu bilinir. Herkesin güven algısı farklıdır biliyorsun. Taşınmadan önce akşamüstü ve gece saatlerinde mahalleyi birkaç kez ziyaret etmeni öneririm. Kendi gözlerinle görmek ve oranın havasını solumak en doğrusu olacaktır. Komşularla kısa sohbetler de fikir verebilir. 😊 Kendi iç sesine güven! ✨
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?