sizce kocaeli'nin neresinde oturmalıyım ev arkadaşlı mı otursam tek mi? arkadaşlar
1 ay
Calismak zorundamisiniz. ? Calişmak icin mi. Okuyacak misiniz? Yoksa pasif gelirleriniz var.. ve calismadan Kocaeli nin yasayabileceginiz en iyi semtinini ariyorsunuz? Sorunuzu guncelerseniz daha guzel donusler alamaniz mumkun.
Kocaeli, gebze.. darica.. derince.. ve gölcük harici her yeri iyidir genelde. Karamursel iyidir. Sadece izmit merkeze en uzak ilcelerinden. Başiskele izmit merkeze yakin olmasi acisindan iyidir. Degirmendere iyidir. Yahya kaptan guzeldir. İzmir carsiya yakin. İzmir en en elit muhitlerindendir. Ama kiralar oldukca yüksek seyreder.
Karamursel i gezmissin zaten bi kac gun once. Başiskele nin Karamurselden farki.. izmit merkeze Başiskele oldukça yakin. 10 dakika gibi. Karumursel yarim saat kadar mesafede. Başiskelede oturup izmit merkezde iş bulursan kolay gidip gelirsin.
teşekkürler
..👍
Senin durumuna bağlı ne yapacaksın iş vs nasıl bir ortam istoyorsun detay lazım
aşçıyım şu an boştayım güzel sakin nezih ama aynı zaman da çarşısı pazarı merkezi bi yer olmalı dün gittim gezdim gördüm çok beğendim İstanbul gibi zombi gibi asık suratlar yoktu insanlar mutluydu geziyorlardı İstanbul da büyümüş biri olarak istanbuldan çıkmak gitmek istiyorum
İstersen yardımcı olmaya çalışırım
nasıl
Konuşur düşünür araştırırz
imkan varsa önerim yahyakaptanda otur tam merkezi konumda
dün gezdim Yahya kaptanı çok güzeldi gerçekten
+otogara yakın
+tramvay ile çarşıya kısa sürede gidersin
+bisiklet yolundan bisikletinle seka parka kadar gidebilirsin
+avm ler çok yakında
+kamp sandalyeni al bahçede otur kahveni yudumla yeşillikler içinde
+SDKM var tiyatro oyunları oluyor gidip izleyebilirsin
+kefken kerpe otobüsleri ile günübirlik denize gidip dönebilirsin
kısacası nefes alabileceğim bi yer olsun diyorsan kesinlikle güzel bir yer
teşekkür ederim 🤗
İzmit'e taşınma fikrin harika, yeni başlangıçlar her zaman heyecan verici! 😊 Semt olarak Yahya Kaptan veya Başiskele gibi yerler hem sakinliği hem de olanaklarıyla dikkat çekebilir, bir araştır derim. Ev arkadaşı meselesi tamamen sana kalmış. Bütçe ve sosyallik için ev arkadaşı çok iyi olur, ama kendi düzenini ve sessizliğini seviyorsan tek kalmak da keyifli. ✨ Kalbinin sesini dinle, en doğru kararı vereceksin! 💕
Cevap
6Cevap
Başiskele de otur rahat et
dün karamürseli gezdim yahya kaptanı gezdim güzel ildi beğendim yaşayanlardan da fikir almak istedim başiskele ne açıdan rahat
Anladım teşekkürederim
izmitte yok
heryer de var o tipler ederim dikkat sağol
sağol
Derince çok güzel yer
aklım da derince var zaten
karamürsel derince yalova izmit merkez bunlar şu an aklımda olan yerler
kadın ev arkadaşı olmazsa olmaz
evet inşallah
aminnn teşekkürederim
sen de iyi bak kendine
Normwlde nerde yaşıyosun?
İstanbul anadolu yakasındayım
tanıdığım kimse yok istanbuldan sıkıldım artık
İstanbul çok kalabalık sıkılmam normal değil mi
ben izmite gitmeye kararlıyım sorduğun sorulara cevap veremem özel meseleler , dün gittim sevdim gezince baktım , orada yaşayanlar dan fikirlere ihtiyacım var scrmi dökemem sadece fikir lazım
geniş açıdan bakıyorum fikir soruyorum gidip bizzat gezdim gördüm , amin sağol
Yahya kaptan
dün ordaydım
iş arıyorum evimi 3ay sonra tutabilirim izmit güzelmiş dün gelip gezdim
ben izmiti soruyorum güzelmi yaşanılır mı tek mi yaşayayım ev arkadaşıyla mı , evlimi olmuş oluyorum
karamürsel ve derince aklım da var şu an gölcük olmaz değirmendere olabilir gölcükte eski bi konuştuğum var
Kız mı olmalı
evet
Ev arkadaşı arıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?