Mardin'de çok yüksek fiyatlı kira olmayan ilçeleri ya da mahalleleri söylerseniz sevinirim yeni geliyorum da şehre
1 ay
Mardin'de çok yüksek fiyatlı kira olmayan ilçeleri ya da mahalleleri söylerseniz sevinirim yeni geliyorum da şehre
Cevap
6Cevap
Tayin mi çıktı hangi ilçe olduğu önemli mi çok
Kanka burada soracağına git sarı siteden baksana
Atanarak mı gidiyorsun?
Yani evet ama asıl sebebim başka
Asıl sebebin nedirr
Eski eşim, kralıydı. Biz aslen ankaralıyız. Ancak ayrıldıktan sonra mardin'e döndü. Ailesi falan daha sonra iflas etmiş. Cok şehir değiştiremedi. Kızım babasını cok özlüyordu. Hassas okulda da iyi şeyler yaşamıyor. Kızımın mutluluğu için oraya istemek durumunda kaldımama ben ona yakın olmak istemiyorum
Çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun. Peki gittiğinde her şey düzelecek mi?
En azından babasına yakın olucak. Ve burdaki okulda bambaşka hayatı sıfır yüzler direkt. Kız çocukları babaya düşkün
Kaç yaşında kendileri:)
Kızım mı?
Evet evet
9
Maşallah. Bundan sonra orada mı kalacaksınız peki?
Yani kızım için evet.
Mesleğiniz nedir?
Anestezi teknikeriyim
Devlette mi özelde misin peki?
Devlet
Nusaybin’in insanları zor olacaktır, biraz problem çekeceksin gibi ama olgun ve azinli bir kadınsın, büyük büyük problemler yaşamazsın diye düşünüyorum
Neden? Kızımı onu görmesi için gitsem de yine de cok yakın olmak istemiyorum.
Yani hem kürtler, hem algı, hem farklı bir yer psikolojisi gibi etkenler yoracaktır.
Çocuğum için Mecburen.. Zaten 18 yasımda heyecan tutku ile evlenip Kürt çektim hiç sıkıntı değil
18 yaşında derken? Kaç yaşındasın?
29 yasındayım da 18 yaşında evlendim ben
Nasıl bir tutku, heyecan bulabildin de evlendin mesela?
Lise aşkımdı. Önemi yok artık
Aslen nerelisin?
Ankara
Nasıl mümkün olabiliyor ya nasılll hahahah
Ne nasıl mümkün olabiliyor? Benim okulumda cok Kürt vardı ya.. Ağrı ve Mardin'in yarısı bizim okuldaydı özellikle. maalesef o okul bizim tanısmamızın sebebi oldu. Kendi sınıfımda bile 3 tane mardinli vardı benim, farklı sınıflardaydık biz
Bu kadar şahane gözüken şey neden ve nasıl bitti?
Cok şey ama kültür farkının geç anlaşılması. İkinci hamileliğim benim erken doğum oldu. Babam trafik kazası yapmıştı. Onun heyecanı ile sancım geldi. Ancak bebeğimi kaybettim maalesef. Ailesi bana bir çocuk bile tasıyamadıgın dedi an o an her şey bitti
En iyi kürt ölü kürttür diyeceğim de, belki kızacaksın işte…
Kızım da Kürt ama yani şimdi anca o yüzden kızarım belki :)
Hayır hayır, kızımız annesine çektiğinden dolayı o kıyaslamaya girmiyor 😅
:)
Bu arada dış dünyadan ne kadar koptun bilmiyorum ama, özellikle bu sitedeki erkeklerden uzak dur. Sen kendini anlatmaya çalışırken, senden faydalanmak isteyenler olacaktır aşağıdaki eleman gibi.
Yok zaten yazmıcam ya oyalamak için öyle dedim slslxlxm
Korkuttun hahahaha
Yok ya iki dk dert anlatalım dedim hemen sırnasıyolar. 2 dk sonra falan yorum kaldırırım engellerim olur biter
Olgun bir kadının düşüncesi, yapması ve yaptığı gerçekler bile farklı. Ben anlatmadan, neyin gerçek olduğunu bilebilecek düzeyde olman da şahane hdhdhdh
Böylelerini ben dert babası olarak kullanıp atıyorum ben ya.. Adana diyorum kızım için gidiyorum siz barısırnız o zaman diyo. Aynen kendisi de beni cok sever zaten mahkeme cıkısı bağır bağıra mahkemeyi inletiyoduk şslslzm. Direkt sovemedigim için böyle yapıyorum maalesef
Evlilikten sonra herhangi biriyle görüştün mü? Ya da tekrar evlilik gibi bir düşüncen var mı?
Maalesef biriyle devam edebileceğini zannetmiyorum. Çünkü ben ona köpek gibi asıktım açıkçası, ama cok kalbim kırıldı
Hala daha aşık olduğunu sanmıyorum?
Değilim
Biri seni üzdü diye, her zaman üzülemezsin ama biliyorsun
Ben bir daha sevebileceğimi düşünmüyorum maalesef. Kızıma odaklanmayı daha cok seviyorum.
Tamam da gençsin, ruhunla ve bedeninle herhangi bir ihtiyaç beslemiyor musun gerçekten? Bu kendine küsmek gibi bir şey oluyor
Maalesef cok kırıldım ve birdaha duzelemedim
Konuşmak, dertleşmek, hatta arkadaş olmak isterim ama işte…
Sahibinden.. comm
Doğuda o kadar yüksek değil
Aslinda o kadar da yüksek değil
Istersen yardımcı olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mardin'e hoş geldin canım, ne güzel bir şehir! 🎉 Nusaybin'de kiralar son dönemde biraz arttı diyebilirim. Şehre yeni gelirken, en uygun yerleri bulmak için biraz dolaşmak ve yerel halkla sohbet etmek en iyisi olacaktır. Artuklu'da daha uygun seçenekler bulabilirsin, özellikle de merkezden biraz uzak mahalleler. Umarım sıcacık bir yuva bulur, şehre çabucak alışırsın. Yeni başlangıçlar hep heyecan vericidir! 🏡🧡