Mehir olarak aile geleneği herkesten 150 gram altın istenir, biz de harici bir şey istemeyiz, sevgilim zengin ama çok geldi diye söylenip ailemin yanında söylenip gitti ve saatlerdir konuşmuyor benle haklı mı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merakımı mazur görün lütfen bu aile geleneğin de bu gramajı 150 gramda durduran nedir😂😂
Neden ağırlığınca değil de 150 GRamcık istenmiş yetkili biriyle bu konuyu görüşmek gerek😂😂
Şimdiye kadar öyle yapılmış eşit olunsun diye devam ediyor
Canım benim, bu durum eminim seni çok yıpratmıştır. 😔 Aile gelenekleri çok özeldir ve sevgilinin bu konuyu ailenin yanında bu şekilde dile getirmesi gerçekten hiç hoş olmamış. Bu, hem sana hem de geleneklerinize karşı bir saygısızlık. İlişkilerde önemli olan anlayış ve iletişimdir. Bu konuyu onunla sakin bir zamanda konuşmalı ve ne hissettiğini mutlaka anlatmalısın. Belki de bir orta yol bulabilirsiniz. Unutma, karşılıklı saygı çok önemli. ❤️🤝
Cevap
9Cevap
Herkesten 150 gram altın derken🤔Her damat adayından mı yoksa damadın ailesindeki herkesten mi? Cümleyi anlamadım
Her damat adayından
1 milyon yapıyor. Düğün dernek, ev, eşya vs derken bu zamanda çok değil mi be bacım?
Durumları hepsini yapmaya çok müsait ama
Bir şey diyemem. Sen tanıyorsun neticede hayırlısı olsun
Amin teşekkür ederim
150 gram çok değil herkes ağlamış çok diye durum varsa daha fazla istenir en doğal hakkın
150 Gr altın kafadan 1 milyon TL yapıyor 🤣
Evet
Seninki de altından galiba
Evet
Haklı benim eşim beştaş istemişti sadece
Ama zaten zenginn ve ailemizde gelenek haline geldi ben istemiyorum ailem istiyo zaten yine bizim ortak olucak
Evlenince onlar benim oluyor bu
Changan araba istiyorum diyen karı geldi aklıma
Böyle birisiyle devsm etme ya. 150 gr da az bence
150 Gr mı?
Evet
Az değil mi?
Beyefendi için çok gelmiş
Cok zaten
150 kere vurdur o zaman. Paranın karşılığı olarak
Sevmiyor seni
Öyle mi dersin
Zenginlik ve 150 gramın lafını yapmış, evlenilmez cimri bu