Annem sürekli beni aşağılıyor, seninle kimse evlenmez, tipine bak kim seni ne yapsın. Yaşım 28 ve kendimi kötü hissediyorum, ne yapmam gerekiyor, neden bana karşı böyle anlamıyorum. Sizin de anneniz böyle mi?
1 ay
Annemin bu sözleri canını acıtıyor belli ki ama onun aşağılamalarını içselleştirmek zorunda değilsin, bir an önce kendi ayakların üzerinde durup mesafe koymayı dene.
Canım benim, böyle sözler duymak ne kadar da incitici olur biliyorum. 😔 Annenin bu sözleri belki de kendi içindeki farklı kaygılardan kaynaklanıyor olabilir, bazen ebeveynler farkında olmadan kırıcı olabiliyor. Önemli olan senin bu sözleri kendi değerinle karıştırmaman. Kendini kötü hissetmen çok doğal, ama sen çok kıymetlisin unutma. Bu durumu onunla sakin bir dille konuşmayı deneyebilirsin. ❤️ Kendine sarıl. 🤗
Cevap
9Cevap
Bunun ıcın uzulme bir türk aılesınde aa muthıs evlatsın gbı seylee duymak cok zor. hep kötü laflar. oyüzden sıkma duymamazlıktan gel ve üzme kendini.
Bana da diyor benim hoşuma gidiyor hem de tipsiz ve aşağlık hissediyorum ama yalan yok gerçekten tipsiz biriyim beni alan kızın aklını skm
Seni almışlarsa beni de alırlar anne senden çıktım de sende.
Tipinin nesi varmış ya?
Hem tip her şey değil ki. Belki huyun suyun güzeldir. :)
Hayatını değiştirip ailenin negatif enerjisini değiştirelim
Pişman edelim mi
Ne anlamda evlenmez diyor
Kimse evlenmez yani senin gibi deliyi kim ne yapsın diyor
Annen 0rusbu çocuğu mu afedersinde cidden soruyorum niye böyle anne babalar yaşıyor
Yasin gecmis biraz
Suç bende mi
Bikemiyjrum
Çalış, kendi paranı kazan kendi hayatını kur.
Çalışıyorum zaten
Evet
Anne değil bu
Annen hasta
Bu nasil bir anne ya
Tiktir et yaaa.. sen yasamana bak
Anneler der
Sende ona de
İşin gücün meslegin yokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?