Sevgilim babamdan korkup kaçtı napıcam?

Kısa keseceğim benim çok dindar, muhafazakar ve katı bir ailem var. 2 yıllık bir ilişkim var ve arkadaşlarım, dahil herkesten gizliyorum çünkü ailem sevgili işlerine çok karşı. Babam üniversiteyi bitirmeden sevgili evlilik gibi şeyler duymak istemiyor. Gün içinde birileri bizi görür babama yetiştirir diye geceleri görüşüyoruz. 2-3 gibi kardeşimin yardımıyla evden kaçıyorum 1-2 saat arabasında oturuyoruz sonra eve dönüyorum. Dün gece yine buluştuk ama babam gece vakti kalkıp bizi kontrol etmiş hiç huyu da değil beni göremeyince de evde kıyamet koptu beni aradı, ben de sevgilimle artık kaçarımız yok babamla konuş dedim. Tamam dedi ben arabadan iner inmez bastı gaza gitti. Aradım açmadı, mesajlarıma dönmedi ben de ağlaya zırlaya eve döndüm, azarımı yedim, dayağımı yedim oturdum. Hak ettim. Babam yüzüme bakmıyor beni o… gibi görüyorlar annem durmadan ağzımı arıyor arabada bir şeyler yaşadık mı diye kendimi çok kötü hissediyorum. Her yerden engelledi beni Allah’ın cezası çok kötüyüm ne yemek yiyorum ne uyuyabiliyorum durmadan ağlıyorum yemin ederim çok kötüyüm ya

Sevgilim babamdan korkup kaçtı napıcam?