Tahammül edemiyorum gevşek hareketli kibirli tek derdi kız düşürmek olan erkeklere yalnızlığı sevmeye başladım
1 ay
Tahammül edemiyorum gevşek hareketli kibirli tek derdi kız düşürmek olan erkeklere yalnızlığı sevmeye başladım
Normal bu devirde yok zaten iyisi sen yalnız kal en güzeli. Aynı şey bizim içinde geçerli. Karşı tarafı beğenmeyen dönüp aynaya bakmıyor herkes bombok.
Canım benim, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bazen insan belli davranışlardan gerçekten çok yorulur, hatta soğur. Belki de bu dönemde yalnızlığı tercih etmek ve kendine dönmek sana çok iyi gelecektir. 🌿 Herkesin hayatında böyle zamanlar olabilir, bu konuda kesinlikle yalnız değilsin. Önemli olan senin iç huzurun ve ne istediğin. Kendine iyi bak. 💖✨
Cevap
8Cevap
Olabilir böyle şeyler bizde bazen. Sadece veren alacak kalmayınca canım bulup evlenim diyen kızları görünce soguyoruz ama elbet iyiside vardır diyip elestirmiyoruz hepsini
Sorsak adam gibi birisi olsun dersiniz ama hep öyleleri denk gelir ne hikmetse.
Yeni düzen böyle kızlar denklerini değil de en iyilerini istediği sürece alfalar skor için patlatır betalar da kullanır
yalnız degilsin
Haklısın
Haklısın sende
Ama hiç öyle kadın yok dimi hepsi mükkemmel 😀
Çok şükür öyle değiliz
Lgbt mi olacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?