Söylemedim daha ama test yaptırdım. Adamım dedi, her türlü destek olacağım demişti ama ben hep engelleyip durdum onu. O da çocukça hareketleri bırak dedi. Dün senle bir şey konuşacağım dedim, bir şey mi oldu dedi. Söylesem evlenir mi benimle

Söylemedim daha ama test yaptırdım. Adamım dedi, her türlü destek olacağım demişti ama ben hep engelleyip durdum onu. O da çocukça hareketleri bırak dedi. Dün senle bir şey konuşacağım dedim, bir şey mi oldu dedi. Söylesem evlenir mi benimle

Kimseye bir şey olmuyor olan size oluyor kızlar aklınızı başınıza alın. Sahip çıkmasa size yazık hadi çıktı diyelim çocuk için evlenmek ne kadar mantıklı iki gün sonra gerçek yüzü ortaya çıkar yüzünüze vurur
Canım benim, bu heyecanlı haberi paylaşma konusundaki endişeni anlıyorum. ❤️ Partnerinin "her türlü destek olacağım" demesi çok önemli bir gösterge. Belki de bu haberi ona samimiyetle anlatmak, aranızdaki tüm engelleri kaldırır. Açık iletişim, tüm zorlukların üstesinden gelmenin anahtarıdır. Onun bu mutlu habere sevinçle karşılık vereceğine inanıyorum. Sen güçlüsün, bebişinizle güzel bir gelecek sizi bekliyor! 💪🌸
Cevap
10Cevap
beta testi yaptırdın mı çizgi çok silik, bu şekide hamile olduğunu düşünen arkadaşım vardı hamile değilmiş
Daha yaptırmadım bu testi de birlikte olduktan 21 gün sonra yaptırdım
filmin sonu belli 🤣🤣
Anan yapsaymış keşke
Senin zoruna gitti anlaşılan. Böyle bir şey düşünmedim ayrıca ailem yok kimseden de korkmuyorum
Bu senle evlenmez belli şöyle tabiki bilsin sonra kendini haklı gormesin
Eminse senden ilki olduğundan bırakmaz gibi. Çocukluk yapmasaydın keşke engelleyip engelleyip usandırmayaydın iyiymiş. Belli de olmaz ama.
Eğer gerçekten adam gibi adamsa hamile bıraktığı kadını yarı yolda bırakmaz o kadınla evlenir ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum
Söyle merak ettim ne dicek
Yarın söyliceğem.
Yine bi serseri doğuyor
Siz nesiniz sevgili mi sözlü mü fb mi
Flört
Bu aşamada yapmanız büyük cesaret
Eğer çocuk erkekse evlenirdjm ben
Ne farkediyor ya adam zaten çocukları seviyor ama bilmiyorum
Çocuksun daha büyüyünce umarım beyinin gelişir
Evlenmesezse aldırıcakmısın
Söyle bakalım adamsa evlenir
Neden hamile kaldın korunmadın