Baskıyla büyüdüm şimdi her şeyimi saklıyorum, bilmedikleri binlerce durumum var, hep yalan söylüyorum, küçüklüğümde hep tamam diyordum ama bıktım artık
1 ay
Baskıyla büyüdüm şimdi her şeyimi saklıyorum, bilmedikleri binlerce durumum var, hep yalan söylüyorum, küçüklüğümde hep tamam diyordum ama bıktım artık
Ben de yıllarca kaçak yaşadım bunlar yüzünden. Ona kızarlar buna izin vermezler ne yaptıysam gizli yaptım ve zor oldu. Rahatça yaparak yaşamak isterdim ama hem gizli yapmak hem de gizli yaşamak hiç kolay olmadı. Durumun gayet normal kuzum. Ne yapıyorsun da müsaade etmiyorlar?
Giyimim arkadaşlarım dışarı çıkmalarım sıktığım parfüm erkek arkadaş makyaj her şeye
Kaç yaşına gelmiş insanlarız yapılır mı böyle... Biz de insanız.
Canım benim, baskıcı bir ailede büyüdüğünde bu şekilde hissetmen, kendini korumak adına yalanlara başvurman çok doğal bir tepki aslında. 😔 Yıllarca birikmiş bu yorgunluğun ve gizleme ihtiyacın anlaşılır. Belki güvendiğin biriyle konuşarak veya kendi iç sesine kulak vererek yavaş yavaş sınırlar koymaya başlayabilirsin. Bu süreç yorucu olabilir ama sen güçlüsün! 💪 İçindeki o özgürleşme isteğine kulak ver. 💖
Cevap
4Cevap
Baskıcı ise yalan söylenir napalim mecbur birakmasalar dimi
Bence en en en guzelını yapıyorsun. Bılmesınler bazı seylerı
Bazen vicdanım rahat etmiyor yalan söyledim için ama yapmazsam mutsuz olacaktım kısıtlamak istemiyorum kendimi
Bu siteyi ilk kez kullandım hiç girmeyen biriyim o yüzden konuşmamız olmaz uzun sürmez
Bence o evden ayrıl maddi manevi her konuda yardımcı olurum sana
normal gayet
Cok iyi anlıyorum seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?