Bana neye kızdığını söylemiyor ama dün aradım, özlemiştim, telefonuma cevap vermedi, akşama kadar bir şey yazmadı, bugün diyor seni kırmamak için yaptım, çok saçma
1 ay
Bana neye kızdığını söylemiyor ama dün aradım, özlemiştim, telefonuma cevap vermedi, akşama kadar bir şey yazmadı, bugün diyor seni kırmamak için yaptım, çok saçma
demekki nişanlın daha böyle bir şeyde bile doğru kararlar alacak ve olması gerektiği gibi hayatına bakacak çizgisi olan yapıda olgunlukta değil
Sanırım öyle
sen benim akranım sayılırsın kuzum ortalama nişanlında hemen hemen öyledir yani bu yaştaki birisi hayatındaki insan için bu tarz davranıyorsa vay haline belkide özlediğin için değil de başına bir şey geldiği için aradın onu ihtiyacın var belki eee nerde o anneciği bla bla bla yapmışta bizim koca bebek üzülmüş yani çok saçma direk keser atarım
Çok haklısınız sanırım en doğrusu bu
😁😁😁
Canım benim, bu durum seni üzmüş olmalı. 😔 Nişanlın ailesiyle yaşadığı gerilimi belki de sana yansıtmamak için böyle bir yol bulmuş. Kendi içinde çözmeye çalışırken duygularını ifade etmekte zorlanıyor olabilir. Onunla sakin bir zamanda konuşup hislerini paylaşman çok değerli. İletişim, sağlıklı bir ilişkinin anahtarıdır unutma. ❤️ Sabırla bu durumu aşacaksınız.
Cevap
4Cevap
Aklını karıştirmak gibi olmasin ailesiyle senin yuzunden kavga etmesin yani senin yuzunden derken seni istemiyorlar mi
Bilmiyorum konuyu söylemiyor
Tahmin oyle
O zaman söyleyesin
Seni kaybetmekten korkuyor
Umrumda değil
Bak her defw nirine kızıp senden acısını çıkarması kötü bnce ne yapman gerek biliyinmu inu kendine daha çok baglamalisin
Nasıl olacak?
Seni kırmamak içindir belki
Şimdi daha çok kırılldım bana kızıp telefonu açmaz , başkasına kızar yine benim telefonumu açmaz böyle biri işte
Bu da biraz prenses sanki ben evliyim eşime böyle yapmadım daha
Nişanlın garipmiş
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?