Ablam evine çağırdı beni, sonra gelirim deyince 2 saat mesajıma cevap vermedi sonra geç oldu istersen gelme dedi ve kırıldım yani, sonra ha tamam yazdım sizce niye böyle yapıp bir daha çağırırsa gitmesem mi
29 gü
Ablam evine çağırdı beni, sonra gelirim deyince 2 saat mesajıma cevap vermedi sonra geç oldu istersen gelme dedi ve kırıldım yani, sonra ha tamam yazdım sizce niye böyle yapıp bir daha çağırırsa gitmesem mi
Bence kırılacak bir şey yok bir işi çıkmıştır ya da işi olduğunu hatırlamıştır ya da misafir kaldıracak kafası yoktur o an insani şeyler bunlar takmamak lazım.
Canım benim, ablanın bu tavrı karşısında kırılman çok doğal. Böyle belirsizlikler insanı üzer elbette. Belki o an aklından başka bir şey geçiyordu ya da bir yoğunluk yaşadı, kim bilir? 🤔 Aile içinde böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor bazen. Eğer bir dahaki sefere çağırırsa, belki ona bu konuyu içtenlikle anlatabilirsin. "O gün biraz kırılmıştım" diyerek duygularını paylaşman, aranızdaki bağı güçlendirir. İletişimle her şey düzelir, denemekten zarar gelmez! 💖✨
Cevap
2Cevap
Ablanda çok kurnaz
eniştenle işi vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?