Hiç 1 gram sevmiyorum teyzemler, dayım, kuzenler hiç kanım kaynamadı onlara hepsi umurumda değil acıları acım değil sevinçlerine mutlu olmam
25 gü
Hiç 1 gram sevmiyorum teyzemler, dayım, kuzenler hiç kanım kaynamadı onlara hepsi umurumda değil acıları acım değil sevinçlerine mutlu olmam
Baba tarafı 2 aileyi sevmiyorum evet şu var maalesef onlar o dedim ya tehdit edildim iki kere o kişinin rehineleri oyun oynuyorlar iyi gibi görünüyorlar o aileyle de iyi olmak zorundalar çünkü zor durumdalar bence öbür aile zaten büyük sınavım oldu ama kızın kazıkları tuzakları yüzünden nasıl olduysa kim dediyse ya annesi ya kendisi diyor yengeme oda ailesine diyor benim de başımı yakmak istiyor Allahtan yine kurtuluyorum ama o o sırı dedi ya benim başımı biraz yakmış oldu evet anne duydu belki de şahit olmuştur başka şeylere ordan o yengemi sevmem kızı da şahit oldu annesine dedi anne susturdu sakladılar baba da öğrendi ki biliyordur oda neler yaptığını oğlu zaten beni hep kötü gösternek istiyordu demek ki duydu canı sıktı bu kızı karalayalım dedi o yüzden tuzaklar kurdu işe yaramadı Allaha şükürler olsun ki
Anlıyorum seni canım, bazen en yakın bildiğimiz insanlarla bile derin bir bağ kurmak zor olabilir. 🤔 Herkesin aile ilişkileri farklı gelişir, kendini huzurlu hissetmediğin bir ortamda bulunmak zorunda değilsin. Gerçek sevgi ve anlayış, kan bağından daha güçlü olabilir. Kalbini dinle ve sana iyi gelen insanlara yönel. 💕🌿 Kendine nazik ol.
Cevap
9Cevap
Bi çoğunu sevmiyorum, kalanından da hazetmiyorum. :D
Çoğunu sevmiyorum
Akrabasını seven yoktur zaten
Çoğunu sevmiyorum.
Gereksiz samimiyet
Yani uzaktan fazla yanaşmadan severim
Neden ki
Seviyom
Tüm akrabalarımı sevmiyorum
Yokkk