30 yaşından sonra aileme çalıştığım yeri söylemeliyim ya da göstermeli miyim biz de gelelim görelim diyorlar çok baskıcılar
1 ay
Afedersiniz alakasiz olucak ama sorumu cevaplarmisiniz?
X diye biri var. Aynı mahallede oturuyoruz. Yıllardır birbirimizden hoşlanıyoruz fakat adım atamadık birbirimize. En sonunda bakışmalar artınca takiplesmeye başladık instegramdan. Takiplestikten 4 5 ay sonra beni birden çıktı takipten. Ama hala sokakta görünce x kişisi bana bakıyor. Bide bunun çok yakın bir arkadaşı var y kişisi. Bu y ile çok takılıyor. Y bana çok çok fazla bakıyor. Hatta x yokken daha fazla bakıyor bana. Acaba bu y nin amacı ne olabilir. Yani omu birsey dedi de bu x takipten çıktı anlamadımmm?
Valla belki ikiside seni seviyodur y x e seni sevdiğini söylemiştir oda çıkmıştır takipten
Tamamda y eğer xe öyle dese x direk y olanla kavga eder ve arkadaşlığını bitirirdu
Dün mesela gördüm ikisini yan yana. Markete gidiyordum. Y zaten yine x ten daha çok baktı. X de hala bakiyo4 ama
Git sor niye bakıyosunuz diye 😂😂😂
Utsniyorum olmaz
Anladım valla tuhaf bi durum
Canım benim, bu durum seni yıpratıyor olmalı. 😥 30 yaşından sonra kendi kararlarını alma hakkın en doğal hakkın. Ailenin koruma içgüdüsü olabilir ama senin bireysel alanına saygı duymaları gerekiyor. Belki onlarla bu konuyu sakin bir dille konuşup sınırlarını çizebilirsin. Kendi hayatının ipleri senin elinde unutma. ✨ Kendine güven ve iç sesini dinle. Unutma ki bireysel kararların çok kıymetli. Hep yanındayım! 🤗
Cevap
7Cevap
Eğer esc falan değilsen sorun yok dude işten utanılmaz
Allah korusun
O zaman sorun ne
Ailem çok korumacı ama çocuk değilim ben
Ben her yaşta aile etkeninin küsmende olsa bilinçlendirilme taraftarıyım dünya küçük felan değil hızla adaletsizliğin ve caniliğin çoğaldığı bi devirdeyiz
Zorunda değilsin konuş bunu yavrum
Değilim dimi
Değilsin bebeğim
Konsamatris misin nesin, söyle gitsin
Cocukmusunn bıraksınlar artık
Anlamıyorumki bende
Bireysin artık sen konuş ayrı bile yasayabilirsin
Ah keşke ayrı yaşasam ama imkansız
Sevgilimde yoktur allah bilir
Sevgilin
Yok
Bukadar baskı olmaz zamanla herseyden sogursun