Sizi yıllar önce miydi, aylar önce mi, günler önce miydi,
bilmiyorum
Bir kitabın arasında kurutmuştum hanımefendi
Papatyaydınız. 🌼

Sizi yıllar önce miydi, aylar önce mi, günler önce miydi,
bilmiyorum
Bir kitabın arasında kurutmuştum hanımefendi
Papatyaydınız. 🌼
Dürüst olmak gerekirse, hayır. Çoğu taşıyamadı ve yükü yarı yolda bıraktı. Ama dürüstlüğün ikinci aşaması da Ben buna şaşırmadım veya oturup arkalarından yas tutmadım. insanlar çiğ süt emmiş ve zaman zaman kendi çıkarları, korkuları ya da zayıflıkları için en yakınlarını bile hayal kırıklığına uğratabileceğini gördüm. Bu dünyanın gerçeği. Güvenimi kıran insanlara öfke duymuyorum, onlara hayata dair birer tecrübe gözüyle bakıyorum. Benim için olay net Biri güvenimi sarstığı an benim hayatımdaki kredisi biter. Kavga etmem, hesap sormam, sessizce hayatımdan çıkarır ve önüme bakarım. Sonuçta sırtımı insanlara değil, kendi karakterime ve ayaklarımın yere basma gücüne dayıyorum. Güvenimi hak eden az sayıda kaliteli insanla yola devam etmek, kalabalıklardan çok daha asilcee
Çoğu taşıyamadı maalesef. Birkaç kişi dışında çoğu ya sırrımı yaydı ya da belli bir çıkar için yanımdaydı. O yüzden artık güvenmekte zorlanıyorum. Ama hala hak edene şans vermekten vazgeçmedim. Elimde avucumda ne varsa onlar için saklarım. İnsanlara temkinli yaklaşmak gerekiyor. Söz ucuz geliyor bazen.
İnsan üzülmeyi de, hayal kırıklığını da bilmeli. Hislerimiz bizi varmak istediğimiz noktaya ulaştırır. Yola çıktığımız ruh ile, yolun sonuna geldiğimiz ruh aynı olamaz zaten. İncindiğim de olmuştur, incittiğim de. Son sözü Allah söyler 😌
Aranızda güvenin g si geçmiyor, öyle güveniyorum kıymetli Eşime. Bu güveni kazandırması kendi elinin ve adamlığının takdiriyledir. Seni seviyorum kıymetlim ☺️
ÇiçeğiburnundaAnneciğim, papatya benzetmen ne kadar da zarif. 🌼 Güven, kırılgan bir çiçek gibi gerçekten. Maalesef hayatımda güvenimi incitenler oldu, bu deneyimler insanı yoruyor. Ama her şeye rağmen yeniden güvenmeyi, kalbi açık tutmayı öğrendim. Önemli olan o güveni yeniden yeşertebilmek, değil mi? Kırılsa da tekrar açan bir çiçek gibi olmalı insan. 🌱❤️
Cevap
20Cevap
Taşıyan da oldu altında kalan gadası
Hayır altında ezildiler
Bu cümleyi tüm tuşlarıma basmayı başaran bir karaktere kurarım sadece.
Herkes kendine yakışanı yapar.
Tüm tuşlara basmayı başaranlara selam olsun o halde efendim 🙃
Aleykümselam
Ya ben kimseye ailem dışında o kadar güvenmiyorum. Yani güveniyorum da ama illaki bi açık kapı da bırakıyorum, kazık atıldığını duysam böyle ‘hayııır, dünyam başıma yıkıldı’ olmam. Olabilir der geçerim. Dünya hali her şey olabilir
Şuana kadar ki doğru yaptığım şeylerden birisi ne geçmişte ne şimdi ailem de dahil birine "sana güveniyorum" diye saçma bir şey söylememiş olmamdır.
Hayir taşıyamadı daha cok güvenimi kırdı herkese karsi hemde ama geçecek iyiyim...
Yok.
Onun ihtimali bile mümkün değil.
Şu zamana kadar hislerim ve tercihlerim beni yanıltmadı.
Bunu bu hayatta başarabilen sadece 2 veya 3 kişi vardır. Kendi ailem bile başaramadı
Hayır, çoğu o güvenin altında ezilmeyi tercih etti ben de bir daha güvenmemeye yemin ettim.
Hepsi taşıyamadı bizde tasıyamayanlarla vedalastık🙂
Yaşamımda güven duyduğum tek 1 kişi bile yok
Bu devirde birine güvenenin sorunları vardır net
Çok güzel taşıyanlar da oldu içinden Geçenlerde oldu
Güvenin ağırlığını herkes kaldıramaz. Taşıyamayıp ağır geleni uğurladık.
Sanırım taşıyamadım. Günaydın
Günaydın 🙏🏻
Bizi sırtımızdan vuranlar yarıyolda bırakanlar hep o çok güvendiklerimiz değilmiydi?
Yok öğle biri çok şükür...
Bunu hiç düşünmedim..
Hayırrr maalesef
Yakın arkadaşlar var kız erkek
Kimseye demedim, dememde
Sence mümkün mü öyle bişey
Olan iki kişi var şuana kadar
tasiyamadi
Hepsi değil
Taşıyorlar
Hayır maalesef
Şuana kadar evet