Ya arkadaşlar mutlu bir evliliğim var ama nedense hep eşim başka kadınlara bakacak diye, gizli sekmeye girecek diye korkuyorum. 10 gün ayrı olacağız mesela ya bakarsa internetten, yani ne bileyim sürekli kafama takıyorum
1 ay
Bak bu düşünce seni mahveder. Bu kadar kafayı takma bence. Güven esastır... 10 gün ayrı da kalsan, eşinin seni arzulayacağı bir tutumda olmalısın. Yani sana yamuk yapmaması için aklını iyi alman lazım. Erkeklerin tamamı böyle bişey yapmaz, genelde ismimizi kirletiyorlar, herkes bir değil ki.
Adama iyi davransan, onu övsen inan ki seni aldatamaz ki. Şimdi düşün bi...
Eşini aldatan bi kadın duysan ne tepki verirsin? Genelde kesin kocası kötü davranmıştır kadın da arayış içine girmiştir deniyor.
Sence de erkekler de aynısından olamaz mı? Karısını seven bi erkek başka kadını görmez bile.
Onun için davranışlar çok önemlidir. Aldatmalar hep bu yüzden meydana geliyor. Didiklediğinizde görürsünüz.
evet çok haklısın senin dediğin gibi davranıyorum ama benim korktuğum şey internetten bir şeyler izlemesi yaaa
internetten bişey izlemek o kişiye karşı duygusal bağ kurmuyorsun.
Bu mevzu sizin düşündüğünüz gibi değil... Sen şimdi Film izliyorsun ve Tom Cruise abimi beğendin diyelim. Kocanı aldatmış mı oluyorsun? Hatta buradaki bahsettiğin video o kişiye karşı bir hoşlantı değil, bunu burada açıklayamam ki.
Korktuğun şey başına gelir sıkı tuttuğun şeyi kaybedersin. Aslında kendi merkezine yoğunlaşıp daha etkili bir insan olmaya çağırıyor hayat seni
doğru diyorsun
🌸 sürece ve sürecin kainatın sahibine güven
çok teşekkür wderim
Rica ederim siz de bana dua edin bari
ederim tabiki Rabbim tüm zorluklarında yardımcın olsun
Canım, mutlu bir evliliğin varken bu tür kaygılar yaşaman çok doğal. İnsan sevdiği kişiyi kaybetmekten veya ilişkinin zedelenmesinden hep korkar. Bu duyguların sana yabancı olmadığını bilmelisin. Önemli olan, eşinle aranızdaki güçlü bağa ve güvene odaklanman. Kendine ve ilişkinize inanarak bu endişelerin üstesinden gelebilirsin. Sevgiyle kal. ❤️✨
Cevap
14Cevap
güvenmediğin kişiyle niye evlendin
ya aldatma anlamında demiyorum internet anlamında diyorum
Bakacak zaten niye kendine kasıyorsun ama bu seninle ilgili bir durum değil
ama hiç bakmasın istiyorum ben mi takıntılıyım ya
Bir erkek ruhen ve bedenen doyuma ulaşıyor ise buna asla gerek duymaz
ya ulaşıyor bence ve sürekli dibimde yani sevmiyor da değil
tamam o zaman büyük ihtimalle bakmaz internete falan da dimi ben elimden geleni yaparım
sorun etmem aptallık mı sence... Evlendiğimizden beri hiç bakmadım demişti bana bir kez ama neredeyse hiç bu kadar uzun ayrı kalmadık
gerçekten mi yaa ben çok ama çok takıorum kafaya herhalde kadın olduğum için
bilmem başkalarını beğenmesin zevk almasın istiyorum herhalde
yani beni beğenmesini etkilemez mi
tamam çok sağol benim ailem uzakta onları ziyarete gideveğim o yüzden
gerçekten içim rahatladı çok sağol ya
Bacim neden boyle bir korkun var mesela yani yakaladin mi veya kendini yetersizmi buluyosun
Dertlesmek istermisjn
Ya çok eskiden evliliğimizin başında eşim burunda hızma seviyordu fetiş gibi bazen görüyordum ordan travma kaldı galiba üstünden çok zaman da geçse
Taksaydin sende fetisi olabilir
Test yapmalisin bence ya da telefonu kurcala
tam takmaya ikna olmuştum ki artık o defter kapandı hoşuma gitmiyor dedi 1 aydır da görmüyorum bir şey ama
kurcalıyorum bir şey yok
Baska fetisi var mı
Dertlesmek istersen yazabilirsin
yok yok çok şükür bugüne kadar açık saçık kadın bile görmedim
O zaman korkma yani
10 sure az degil ama sende bos birakma onu
ne yapayım peki
İnternetenn korkuyorsun ya ihtiyaclarinizi telefonda gorun nasil anlatilir bilmiyomda anladin sen
Sen baska kizlar konusmasindna mi korkuyorsun yoksa birseyler izlemesinden mi
O mesela burada var mı
asşa başkasıyla konuşmaz ona güvenim tam ama bakmasından korkuyorum malum herkesin her şeyi ortada
Simdi sen kadin oldugun icin ay basin oluyi yaklasamiyor normal sartlarda yakalandin mi hic
yok hiç yakalamıyorum ayrıca namaz kılıyor ben ay başıyken hiç girip de güsül aldığını görmedim demek ki bakmıyor
Adam dus almiyormu 😅
O zaman sende turbanlisin
Yanlis anlamazsan bana yazarmisin sana yardim etmek isterim yani kafanda bu dusunceyi silmemiz gerekiyor snaa zarar verir
alıyor alıyor da mesela özellikle namazdan önce değil shxjjdjsj açığım
Ha anladim
Guzel taktik
Ben nişanlıyım ama ben bile o haldeyim. Sizi çok iyi anlıyorum
Madem güvenin yok neden onunlasın hala
@Zevkli_dokunuşlar güvenim var. Aslında son zamanlarda fark ettim ki, benim güvensizliöim ona karşı değil. Çünki gerçekten hiçbi şeyi yok o bakımdan. Ben kadınlara gıcık oliyorum, kendilerini yamamaya çalışıyorlar
Yani birisi aklını çeler diye mi
@Zevkli_dokunuşlar haylr, iradeli birisi aklını çelemezler ondan eminim. Ama ben kıskanç biri olduöum için, kadınlaeın bile ona bakmasını kıskanıyorum
O kadar da büyütme bence
@Zevkli_dokunuşlar eskisine bakınca şimdi daha rahatım ama yinede en çok akşam uyurkün fazla ssenaryo kurduöum için kafamda yine şüphe doluyor insanın içine
bem de senin gibiyim bacım benden başka kadın olmasın istiyorum yeryüzünde
Bazende istiyorum eğer başka birine nasılsabakarsa gözü öyle bi acısınki, bidaha bakamasın başkasına
Ben hep şey diyorum bir gün benden başjasıyla sevişirse tam yaparken şeyi ortadan ikiye kopsun ):
Ben bazen şey düşünüyorum bir gün başkasıyla olursa çekicle vurucam şeyine ki bir daha kalkmasın
ben de ısırıp koparmayı düşünmüştüm ama seninki de süper hsdjdjdhd
Isırmak da güzelmiş ddjsns
Bence rahat olun bir şey olmaz. Ben erkek olarak eşimin başkasına bakmasına çok aldırış etmem
gerçekten mi nasıl yanii
Evet gerçek. Ne olacak eğlenir en fazla diye düşünüyorum. Ama tabi eşim benim gibi dusinmez
Ayyyy senınle aynıyız evlı degılım ama aslaaa benım dısımda kısmeden zevk almasın bakmasın isterşm deli miyiz?😅😅
yani burada gelen cevaplara bakarsak benle sen deliyiz evet wjdjjsjsjsjsjsjshhs
Offf ya bu konuda destek bıle almak ıstıyorum bılıyor musun😅😅ilerde dorun yasamıyım dıye
aşkım ben de aynı durumdayım kafayı yedim evliliğin başında
Ya ben daha 22 im evlensem sureklı yaparım kı gözu dısarsa olmasın mantıklı mı bacımm😅😅😅
aşkım öyle değil işte bunların ergenlikten kalma huyu kalıyormuş baxen ister istemez meraktan bakmaları geliyormuş Allahtan hiç prno yakalamadım vallahi...
Ayyy inşallahh görmezsşn bacjmm bilmiyorjm bende takıntılıyım o konuda
iniallah inşallah valla çok takarım kafama çok
Sen kac yasındasın
yaşıtız hshzhshs
Offff suss kdkdkdke
Her erkek bakar hayal eder engelleyemezsin
gerçelten mi diyorsun
Evet ben de evliyim neler yapıyorum neler
neden ama yaa
Doyumsuzuz libidomuz yüksek yavrum
yani bakabılır ama mesele münasebete girmemesi
ama bakması da kötü değil mi ben üzülürüm
ya napsın ölesine bkaar neticede senin esini cinsel olarak doyurman gerisi zaten tenezül etmez
ama uzaktan nasıl doyurayım ama
nasıl uzaktan nerde calsıyokı
ben 10 gün annemlere gidicem
hmm ozaman aksamları videolu konusma yapcaksın
Abartma canım yapmayacak bir insansa güven eşine
Ya güveniyorum da ne bileyim ben uzaktayken falan çok kafama takarım canım
Izlerse en fazla prno izle başka ne yapacak
ayyy ama kötü bir şey değil mi ya da ben çok mu abartıyorum
Çok abartıyorsun canım güven eşine niye takılıyorsun böyle şeylere
canım çok teşekkür ederim ama 10 gün çok diye korkuyorum hani eve kadın ataack değil ama internet..
İnternet te ne olacak canım
öyle mi diyorsun canım ya
Öyle tabiki de İnternette ne olacak ki
çıplaklar falan..
😀😀😀😀 bakmayan erkek varmidir ki... Ha evli artık kocan bakmaz onu bilemem
işte canım ben de onu diyorummm bakmayan erkek var mııı
Canım bakmak istese her türlü bakar sen olsanda olmasan da öyle kötü düşünme şaka bir yana içini rahat tut aklına öyle kötü şeyler getirme boş yere
tamam canım çok sağol
Sen saol canım
Kocan kadınlığından memnun mu
evet bir sorunumuz yok
ya normal aslında ama 10 gün de az değil
her gün bir kez genelde
ya asla aldatmaz ama internet konularından korkıyorum malum herkesin her yeri meydanda
yok beğeniyorum o da beğeniyor
ikimiz de oluyoruz bir sorunumuz yok
Korkma sen kendine güven
Mutlu mu gerçekten
Adam senle evlenmiş, tedavi ol.
ya deme öyle içimi rahatlatacak bir şey söyle
Güven problemnizz olabilir
var zaten adam daha güveneyim diye ne yapsın ama ben akıllanmıyorum
Korkma be niye korkuyon korkudan başına gelir
Adam kaçak et kesimi yapar
Yeni mi evlisin
neredeyse iki senedir