• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Erkeğe masaj yaptıran türbanlı kadın?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Beli de açık masaj yaptırıyor, erkeğin eli çıplak tenine değiyor

https://i.hizliresim.com/9VWknO.jpg

Kanal 7 canlı yayınında olan bu olay hakkında fikriniz nedir?

İzlemek isteyenler :)
https://www.youtube.com/watch?v=TsRXuAs7sB8
Erkeğe masaj yaptıran türbanlı kadın?
Nedir Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• talcami
    talcami Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.

O karı gerçekten kapanmış falan değil. Saç gözükmüyor, g*t meydanda. Böyle kapanmak olmaz. Onlar gelenek olarak kapanmışlar, Allah rızası için değil. Sorsan Kur'an'dan bir tane ayet bilmiyordur.

Şu da olabilir, çok gördük örtülüyüm deyip, aslında provokatör olan bir çok kişiyi. Belki de öyle biridir bilemiyorum.

2
    3 Yorumla
    • 3nokta
      3nokta
      +1 yıl

+1...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

adam doktor günah değil helal diyenler var şaka gibi

Yorumla
    • talcami
      talcami
      +1 yıl

Sağlık durumunda günahı olmaz doğru, ama bu keyfi bir durum. Ölüm kalım değil bu. O doktor o kadının götünü mıncıklamadan da yaşayabilir. Sapıklık resmen.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Masour
    Masour Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 64%
    +1 yıl

Bende masörum ben kadin erkek diye bak mam musteri musteridir nasl bir kadin jinekologa gidiyorsa erkegde gidip masaj yaptrabilir kadin istmiuorsa hic bir erkek de farkli gozle bakamz yeterki kadın taviz vermesin masajida turk kadnlari guzel yapamyor malsef

0
    0 Yorumla
  • busseming
    busseming Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Zinaya giriyor tabii ki. Doktora günah olmaz fakat milletin içinde sırtını gösterdiği yetmiyormuş gibi bir de televizyonda yayınlıyorlar. Kesinlikle günah. O kadın başındaki tesettürün hakkını verememiş, o doktor da onca yıl üniversite okumasına rağmen aklını kullanamamış.

0
    0 Yorumla
  • esma512
    esma512 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Bu kanal başlı başına sacmalık zaten

4
    3 Yorumla
    • yanliz_adam
      yanliz_adam
      +1 yıl

Kast ajansinin parali elemanlari

Yorumla
    • esma512
      esma512
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • esma512
      esma512
      +1 yıl

Sagol bu arada :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

33

Cevap

• bulems
    bulems Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

kadının yaptığı doğrudur demiyorum çünkü tv programı ve herkes o an görmüş oldu ama benim size bir tepkim var bu nasıl bir iğrenç düşünce sistemi?
    orda bel ağrılarına iyi gelen bir yöntem gösteriliyo o adam doktor anlıyo musunuz? doktor.
    yok kadının çok hoşuna gitmiş yok zevk almış ya orda kadının bel ağrısı var belki ve iyi geldi sizin azıcık karnınız ağrısa bir ağrı kesici alsanız hemen rahatlarsınız, mutlu olursunuz, hoşunuza gider yalan diyemez kimse buna. Belki o tedavide kadını o an rahatlattı ''tedavi yöntemi o'' anlıyo musun tedavi ve oda doktor Türkiye deki en iyi doktorlardan biri
    bu kadar düşük olmayın bu kadar düşmeyin bu kadar saygısız bu kadar geri kafalı olmayın.
    türbanlılara laf atabilmek için yapılan tedavi yöntemine bile laf edecek kadar iğrenç olmayın utanın aynaya baktığınızda ırkçılarla aynı zihniyettesiniz.
    biri rengi diğeri kapalıları

1
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canlı yayında çıplak belini göstermek nedir peki? masaj yaptırıyor hem öyle hastalık da değil

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

bide masaj yazmış o senin öyle zevk aldığın masaj yöntemlerindne biri dğeil vücuda iyi geliyor. bugün bel ağrılarındna kurtulabilmek için insnalar en son ameliyat oluyorda yine kurtulamıyor o yöntemi özel olarak sunan tedavi merkezleri bile var Allah'ım bu nasıl bir geri kafalılık

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

yaptığı doğrudur demedim yazdıklarımı daha düzgün okuma algılama anca beyninde biriktirdiğin düşüncelerini say oku biraz oku cahil olma o yöntem ameliyatsız kullanılıyo bel ağrılarına iyi geldiğini bilim bile kabul ediyo neyin kafası bu?_
      normal masajla vücuda iyi gelen tedavi yöntemi olarak kullanılan bir yöntemi ayırt edemiyorsan boşuna konuşmayacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen canlı yayına cevap ver bakalım. milyonlarca erkek çıplak belini gördü

ulan canlı yayında STV yapsa ''paralelciler'' diye eleştirirsiniz üçkağıtçılar sizi

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

okuma ve algılama sorunlusu insan! iyi oku dedim sana kadının yaptığı doğrudur demiyorum. demedim. git oku önce bana burada din dersi verme önce okuyup algılamayı öğren.
      kadının yapmaması gerekirdi bende bu yönde düşünüyorum ama bu snein doktorun yaptığı uygulamayı çarpıtıp türbanlı kadına erkek masaj yapıyor diye iğrenç ve uygunsuz bir üslupla yayınlamanı gerektirmez sen bu kadar düşük müsün?

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

STV de düzgün dursaydı o zaman siyasete karışmasalardı ayrıca sen beni tanımıyorsun hakkımda hiç bir bilgin yok gelmiş stv den bahsediyorsun senin amacın türbanlı kaıdn falan değil hikaye bu kanal 7 ye misilleme seninki duygularını açıkça dile getiremiyorsan sahte haberlerle konuşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canım sakin ol :) yaptığı doğrudur demedin mesajını sen benden 1 saniye önce attın, ben onu okumadım bu 1

ayrıca habere sahte dedin. senin gibiler için video koydum aç izle

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

canım yaptığın ilk yorum yani buraya yazdığım ilk yorumun ilk cümlesinde kadının yaptığı doğrudur demiyorum yazıyor. Yani msjı sendne önce atmış olupta senin okumamış olma ihtimalin yok. Ben buraya yaptığım ilk yorumda yazdım onu ne o bu yalancılık bu inkarlık nerden geliyor?

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

habere yalan demedim bak bunuda anlamamışsın.
      orda doktor kadına bel ağrılarındna kurtulmak için biliminde kabul ettiği bir yöntem gösteriyor. hastanelerde ilça ve ameliyat yöntemleri kullanılıyor ama ilçaların başta mide olmak üzere pek çok şeye zararı var ameliyatta riskli ve kesin çözüm değil. bu yüzden bu yöntemi ülkemizde uygulayan merkezler bile var.
      ama sen bunu tutup erkek kadına masaj yapıyor diye çarpıtarak verdin lafın nereye gittiğini sen yeterince iyi anlarsın işte bu yalan haber doğru haberi çarpıtma oluyor bu hayır bunun adı düşüklük oluyor.

Yorumla
    • silbaştann
      silbaştann
      +1 yıl

Yaş 18 ve böylesi olgun bir cevap... Seni can-ı gönülden tebrik ederim @bulems

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bak şimdi burada sen haklısın. ben ilk yazdığını yanlış anlayarak okumuşum şimdi dikkat ettim.
      ben haksız isem haksızım derim ama bu konu yazdığını görme konusunda diyorum

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

o kadar yazdıktan sonra mı? dikkat ettin hayırdır bu alttan alma niye önce beni stv düşmanı yaptın. beni suçladın sonrada alttan alıyorsun bu taktik kaynağı ne söylede bizde bilelim.

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

lafı çarpıtma bırak bu işleri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birincisi, cevabında türbanlılara laf atabilmek için bunlar demişsin, öyle bir amacım olsa buradan yola çıkarak türbanlı insanlar hakkında kötü şey yazardım ama öyle yapmadım. Çünkü ben insanları tercihleri sebebiyle aşağılamam.

İkincisi burada reyting ve oradan gelen reklam gelirleri söz konusu. Yani işin caiz olup olmadığı bence umurlarında değil umurlarından olan para. Yani gene bu dünya

Neden STV dedim? çünkü eminim bu STV'de yapılsaydı hakaretler yağdıracak çoktu. Çünkü insanlar olaya bakmıyor, diğer şeylere bakıyor. Kim yapmış, benim görüşlerime uygun birimi, ona göre eleştiriyor

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

sen lafı başlatınmışsın daha ne yazıcan? al bak yorumlara türban karşıtı pek çok kişi neler yazmış sen resmen kapıyı açmışsın içeriyed ebuyur etmişsin görmüyor musun? yazıların nere gittiğini nere çekildiğini yazdığın o başlığın ne anlama gittiğini gerçekten görmüyor musun? ben söyliyim iğrenç bir duruma düşürmüşsün erkek türbanlı kadına masaj yapıyor bu lafın her şeye yeter gör gözünün önünü daha ne yazaksın ne hale getirmişsin sağlıkla ilgili bir programı ne hale düşürmüşsün ordaki türbanlı kadına yazıklar olsun be!

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

son cğmlemi yanlış anlama ne hale düşürmüşsün ordaki türbanlı kadını olucaktı.

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

gene bu dünya evet senin derdin ne? dünyada parasız mı dönüyor sanıyorsun o savunduğun stv çocuk gelin üzerinden paraları alırken çocukları oynatırken bir çocuk üzertindne para alırken laf yok buna var. Sen hiç para kazanmıyorsun heralde o kadar çalışma boşuna oluyor o doktorun o programı hazırlayabilmesi için ne kadar emek harcandı haberin var mı senin doktor İstanbul da program Ankara da çekiliyor bu masrafları kim karşılayacak sen mi? sanki dünya beleşten dönüyor kalkmışsın başka iş yok gibi ordaki reklamlardan para alıyorlar napacaktı adamlar napacak bedava ya mı dönüyor sanıyorsun sanki sne hiç para kazanmıyosun girme internete ne işin var para gidiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onlar türbanlı karşıtı değil. Onlar bu vaziyeti eleştiriyor. Kadın türban taktı diye eleştirilmiyor !

Yapılan şey sağlık masajıdır. Bende masaj dedim o kadar. İlla art niyet aramayın lütfen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Reklamlardan para almasınlar veya para kazanmasınlar demedim. Sadece daha da fazla para zihniyetine gerek yok dedim, dindar kanala yakışır olsunlar dedim.

Stv olayına girme sen. Yoksa sohbet çok uzar

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

sağlık masajı yapıyor yazsaydın o zaman kadını ne hale düşürdün sen kendine göre masum bir şey yazıdğını sanabilirsin ama öyle değil kör gözlerle bakma etrafa iğrenç bir yorum yaptın yazdığın başlık her türlü yola çekiliyor senin o koruduğun masum yorumcularda çekmişler zaten çeken çekti şidmi gelipte yok art niyet aramayın vs yazma o art niyeti en başta sen aramışsın niye başlık erkek türbanlıya mesaj yapıyo diye yazdın türbanlı kadının sağlık programında vücudu göründü yazamadın mı? hayırdır laf mı bulamadın kendine gel çekmişsin çekecen yere sahte ahlak dersine başlama ben o kadının yerind eolsma yazdığın o başlık için hakkımı helal etmem ben kapalıyım ve o yazdığın başlıkla kapalıları zor durumda bıraktın çok kötü bir imaj oluşmasına sebep oldun başka bir başlıkta yazabilirdin ben seni bunun için Allah a bırakıyorum hadi git şimdi.

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

aşağıda çakma imanlı yamzışlar nerden biliyorsunuz kadının imanının çakma olduğunu kimin üzerine vazifedir başkasının imanına çakma demek snein yazdığın başlık yüzünden bunlar. oturda gurur duy şimdi kendinle

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

ben stv ye yorum yapmadım ama sne herkesi kendin ve etrafındakiler gibi sandığın için bide bana hakaret edip üçkağıtçılar yazmışsın l*n Allah snei bildiği gibi yapsın hakkımı helal etmiyorum bana iftira attın ben öyle bir laf etmedim. hadi yolun açık olsun hesabını vericen.

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

dindar kanala parayı Allah gökten zembele mi indiroyr bu nasıl mantık be?
      din adamlarına Allah islam hakkında insnaları aydınlatıyosunuz dur ben sizin paranızı gökten evinize bırakıcam mı diyor bir kanal reklamdan para alır bu böyledir böyle ayarlanmış sahte din düşünürlüğü yapmayın o savunduğun stv de reklam yapıyor onada laf etsene ne bu işine gelen yerde islam düşkünlüğü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Reklam yapmasınlar demedim ki ben offf yanlış anlıyorsun

Neyse ahirette görüşürüz senle :)

Yorumla
    • bulems
      bulems
      +1 yıl

sen anlamıyorsun bana üçkağıtçı dedin hakkım helal değil hesabını vermeye gelicen
      bide işine geldiği gibi dindarlık yapma ve lafı iyi kıvırtıyorsun güzel eğitmişler

Yorumla
  • Funda_SoRuyoor-_-
    Funda_SoRuyoor-_- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl

sağlık bu sağlıkta adamlar ellesin günah değil derler bide :D

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

diyen biri çıktı üstte :)

Yorumla
  • Balkir
    Balkir Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 48%
    +1 yıl

Böyle k*hpeler yüzünden İslam'ın, tesettürün adı kötüye çıkıyor.

1
    0 Yorumla
  • 3nokta
    3nokta Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl

sözde sağlık programı diye yapılan bir show programı bu saçmalıktan başka bir şey değil

0
    0 Yorumla
  • ZooM5252
    ZooM5252 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

herkesin dini ve inanış biçimi kendini ilgilendirir. seni rahatsız eden ne? cemaat programlarından ve kanallarından nefret eden biriyim üstelik.

0
    0 Yorumla
  • Snob_
    Snob_ Takip Et
    Yoda Yaş: 51
    +1 yıl

Çok ünlü bir doktor senin adam dediğin. Cahil cahil konuşmayın ya.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canlı yayında belini göstermek nedir peki? masaj yaptırıyor hem öyle hastalık da değil

Yorumla
    • Snob_
      Snob_
      +1 yıl

örneklemek için yapılmış ama canlı yayınını bilemem.

Yorumla
  • JoeeeeN
    JoeeeeN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Canlı yayında olması bilmiyorumda hiç etik birşey değil

0
    0 Yorumla
  • SavaşaHazırHükümdar
    SavaşaHazırHükümdar Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Türbanlı diye melek gibi düşünmeyin çoğu toplum baskısından veya namuslu gözükmek için kapanıyor, o kadının tesettür skntı zaten

1
    0 Yorumla
  • Bir_Acayip_Adam
    Bir_Acayip_Adam Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

Doktor ile sütçüye zeval olmaz bu konularda :D

Bu şekilist kapalıların zihni bitiriyor beni :D

0
    0 Yorumla
  • partizan-solcu
    partizan-solcu Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

aaa çok yanlış, bunları baş örtülüler yapamaz ama kadının saçlarını görebiliyorsak belini de açabilir başka yerini de açabilir

0
    0 Yorumla
  • Masorgokdeniz
    Masorgokdeniz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Ben de masörüm.. okadar çok turbanli evli musterim var ki.. cogu kocasindan gizli yaptiriyor ve bir de eşinin haberi olanlar var eşi olgunlukla karsiliyor inanilmaz ama gercek...

0
    0 Yorumla
  • Alerji16
    Alerji16 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Saci gozukmuyo ya gotu gorunsun problem deyil onemli olan sac... :)

1
    0 Yorumla
  • Karakartal11903
    Karakartal11903 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

benim başörtülü bacımı yağlamışlar sonra pompa kullanmışlar

0
    0 Yorumla
  • FrenchLover
    FrenchLover Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Eşi de yanında ohhhh 😅😁😆 hipokrat yemini var ama 😊

0
    0 Yorumla
  • Amoun
    Amoun Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Onlar harem ağası.. Kadının da keyfine diyecek yok

2
    0 Yorumla
  • yanliz_adam
    yanliz_adam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Seni ilgilendirme. Ve onlar orda parayla calisan gunluk seyirciler

0
    0 Yorumla
  • Enkin
    Enkin Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Ne var bunda?

Sen doktor a gidince pantolun üzerindenmi kontrol ediyor seni..

2le

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canlı yayında belini göstermek nedir peki? masaj yaptırıyor hem öyle hastalık da değil

Yorumla
    • Enkin
      Enkin
      +1 yıl

Ya boş konuşma..

Sizin zihniyet böyle işte? Türkiye ' de yaşadığınız sürece böyle kalacaksınız onu bunu çekiştirerek ve kendi insanınızı kötüleyerek yazık sizede üzülüyorum: ))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cevap veremedin boş konuşma diye geçiştirdin sen ikile asıl :)

Yorumla
    • Enkin
      Enkin
      +1 yıl

Sizin gibi kezbanlarının . . . .

Noktaları sen doldur abisi: ))

Yorumla
  • yaralıkalp10
    yaralıkalp10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Tıpta utanma yoktur o adam doktor neden utansın ki

0
    2 Yorumla
    • Gloomer
      Gloomer
      +1 yıl

Bu adam doktorsa ben de astronotum mk

Yorumla
    • yaralıkalp10
      yaralıkalp10
      +1 yıl

Senden olsa olsa inek olur anca oda bol bol sütunu sağlarlar sende olaydinda adama laf atmayaydin @Gloomer

Yorumla
  • çıgınaşık
    çıgınaşık Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

benim düşüncem kimseyi ilgilendirmez

0
    0 Yorumla
  • şeytanınakordu
    şeytanınakordu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

"Siz bastıkça rahatlıyorum." WTF?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ağzımdaki suyu püskürttüm :D

Yorumla
    • şeytanınakordu
      şeytanınakordu
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • CansuElaAtes__
    CansuElaAtes__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

çakma imanlı, salla

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

O Kasım yemeye dünden razı

0
    0 Yorumla
  • mdrx592
    mdrx592 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Uygun değil ama yaptırmışsa tam yaptırsın

0
    0 Yorumla
  • _zen_
    _zen_ Takip Et
    Bilge Yaş: 49
    +1 yıl

Hoşuna da gitmiş zillinin

1
    0 Yorumla
  • HegemΘny
    HegemΘny Takip Et
    +1 yıl

nasılda hoşuna gitmiş TÜRBANLI nın asd

0
    0 Yorumla
  • m5ahmet
    m5ahmet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

işte türbanı tarz olsun diye takmış...

1
    0 Yorumla
  • Bi-kedi-gordum-sanki
    Bi-kedi-gordum-sanki Takip Et
    +1 yıl

Doktora zaval olmaz demisler

0
    0 Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

haklı olailirsinde senin amacın ne şimdi

0
    0 Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.

elektirik süpürgesimi la o

0
    0 Yorumla
  • Quax_
    Quax_ Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

suratlar gülüyorsa hiç bir problem yok

0
    0 Yorumla
  • respect82
    respect82 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

Alan da veren de memnun görünüyor bizene:))

0
    0 Yorumla
  • adam-gibi-adam
    adam-gibi-adam Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

bak kadından şüphe ettim şimdi

0
    0 Yorumla
  • silbaştann
    silbaştann Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 52%
    +1 yıl

O erkek değil: DOKTOR!

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canlı yayında çıplak belini milyonlara göstermek caiz midir?

Yorumla
    • silbaştann
      silbaştann
      +1 yıl

Dikkat edersen, üzerinde zaten bir örtü var. Örtü, kullanmıyor olsa bile, seni neden rahatsız etti bu kadar kadının belinin görünmesi?

Yorumla
    • Gloomer
      Gloomer
      +1 yıl

Sırttaki ağrıyı mutfak pompasıyla geçirmeye çalışan adama doktora diyen insan şu görüntüdeki başörtülü kadından daha cahildir.

Yorumla
    • silbaştann
      silbaştann
      +1 yıl

Yapılan işin tıbbi yönünü tartışmak bana düşmez. Çünkü, ben sağlıkçı değilim. Feridun Kunak, ortopedi-travmatoloji uzmanıdır. Diploması ve buna göre yaptığı bir iş var iken, adama sapık muamelesi yapılması büyük bir vebaldir.
      Sana gelince @Gloomer, hadsizce görüşümü anlayamadan cevap vermişsin. Zekanı ölçtürmen faydalı olacaktır.

Yorumla
  • RaidBoss
    RaidBoss Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Napalım şimdi?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen xperini al yeter

Yorumla
  • karaburakk
    karaburakk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

acınası...

1
    0 Yorumla
  • _kötüçocuk_
    _kötüçocuk_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Ne varki bunda

0
    0 Yorumla
  • prison_break
    prison_break Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.

Bunun adı kapalı.

0
    0 Yorumla
  • johnnyamca
    johnnyamca Takip Et
    +1 yıl

abovvv taş yağacak

0
    0 Yorumla
  • ourakd
    ourakd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

sözde müslüman

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeğe masaj yaptıran türbanlı kadın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek bir bayana neden masaj yapar? 28 cevap verildi
Erkeğin kadına masaj yapması yadırganır mı? 29 cevap verildi
Eşiniz karşı cinse masaj yaptırabilir mi? 45 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨