Abim 47 yaşına geldi, hiç evlenmedi, daha yeni talip çıktı ama kadın genç ve güzel, sadece 3 oğlu var, yaşı 53. Uygun olur mu sizce...
1 ay
Abim 47 yaşına geldi, hiç evlenmedi, daha yeni talip çıktı ama kadın genç ve güzel, sadece 3 oğlu var, yaşı 53. Uygun olur mu sizce...
İlişkilerde uygunluk kişilerin birbirine sağladığı huzur ve güvende saklıdır yaş farkı günümüzde çok kritik bir mesele değil ama çocuklu bir hayata dahil olmak, hiç evlenmemiş bir erkek için ciddi bir adaptasyon süreci gerektirir. Eğer bu konuda esneklerse ve aralarında güçlü bir bağ varsa, toplumsal kalıpların ötesinde bir mutluluk yakalayabilirler. Ben çok sıcak bakmazdım yinede kendi başıma gelse.
Canım, ilişkilerde en önemli şey kalplerin uyumu ve karşılıklı anlayış bence. Yaş farkı veya önceki evlilikler sadece birer detaydır. Abin ve o kadının birbirlerine duydukları hisler ve birlikte nasıl bir gelecek hayal ettikleri asıl önemli olan. Eğer mutlularsa ve birbirlerini tamamlıyorlarsa, bu bence harika bir başlangıç olur. Sevgiyi ve uyumu takip etmek en güzeli. ❤️👫✨
Cevap
10Cevap
Karakter meselesi bu ama Anladıgım kadarıyla zaten bedensel yakınlaşma başlamış kadın zaten adamı etkisi altına almış buradan nikah masasına gitmesi kadının çoçukları ile ilgili bir durum
Bu saatten sonra evlenip ne yapacak sadece cnsillik için evlenecekse yazık eder kendine
Birkere şahit oldum avm den çıkarken köşede dudak dudağa öpüşürken gördüm daha ileri birşeyler oldumu acaba sence
Olmuştur muhakkak sonuçta yaşını almış insanlar ne var ki bunda ama abin para yediriyordur kesin
53 yaşında genç mi oluyor
Genç dediğim fiziği
Öpüşüyorlar sürekli tatmin etmese niye öpsün onu
53 genç mi oluyo knk
Kk yani abim 50 ye dayandı genç kızlar bakmıyor yani
Güzel olabilir ama genç değil
Jennifer Lopez mi lan bu, genç ve güzel ne
Cok genc devlet izin vermez
ona o karar verecek
😆 değil gibi ama neyse
Genç mi :d
Genç mi