Ben evlenme derdindeyim, onlar sevip atıp terk etme peşinde, hiç sekmez
22 gü
Ben evlenme derdindeyim, onlar sevip atıp terk etme peşinde, hiç sekmez
Geniş bir konu ama günümüzde herkesin düşünceler değişti cinsiyet fark etmeksizin haliyle de etkiye bir tepki doğdu, buna çevresel faktörler ve enflasyonun da etkisi var. Evlenmek isteyen evlenemiyor, evliler de boşanmaya başlıyor ki sayılar çok arttı mesleğim gereği gözlemlediğim kadarıyla ve bu boşanmaların çoğu da genelde 3, max 5 yıllık evlilikler oluyor. Yine de umarım gönlüne ve düşüncene uygun birisi bulursun.
Canım, bu durum seni yoruyor olmalı, anlıyorum seni. Kendi beklentilerinle başkalarının niyetleri arasındaki bu fark, hayal kırıklığı yaratabilir. Bazen insanlar farklı aşamalarda olur ve arayışları bambaşka olabilir. Önemli olan senin ne istediğini net bir şekilde bilmen ve buna sadık kalman. Doğru kişiyle yolların kesiştiğinde, her şey yerine oturacak. Sakın umudunu kaybetme! 🥰💖🍀
Cevap
20Cevap
amaçları cinsellik çünkü
Bende evlenmek istiyorum ama karşıma düzgün biri çıkmıyor, istediğim gibi.
İnsanların isteklerine odaklanma kendi istegin üzerine yürü. Kim ne istiyor boş ver
kendi istegim evlenmek diyorum
Bu zamanda evlilik biraz zor. 3 - 5 ay sonra ben evlilikten sıkıldım diyorlar çünkü..👍
kadınlar sadece kendi menfaatinin derdinde :D
erkekler sadece kendi menfaatinin derdinde benim amacım evlenmek sizin s. kip atmak farkımız bu
tabi zengin olsun lüks arabası olsun lüks dairesi olsun brad pitt olsun. yurtdışlarında gezdirsin. amacınız evlenmek tabi ama böyle erkekle evlenmek. sonra bizi niye skp attılar diyorsunuz. evlenmek için adamın tipine cebine gidipde bizi niye attılar diyorsunuz. herkes kendi menfaatinde
Kimsenin parasında pulunda gözüm yok maddi durumum zaten iyi
sizin zengin olmanız olmamanız değil mesele. beklentileriniz aşırı yüksek. zamanında skp atsaydık çok sevilirdik baksana hep o erkeklere gidiyorsunuz :D
Cinsellik peşinde çoğu erkek
Bende evlenmek istiyorum
Evlenmek istersen evlenemezsin bi şal evlenip ne yapacaksın aq
Ciddiyet zor ya
Simdi ki erkekler ciddi düsünmüyo nasıl olsa baska kız gelir işimi görüp giderim diye düşünüyolar
orası öyle
Evlenincede aynısı sadece nikah vaf
fenomen oldunuz mu hiç sitede tanıdık geldi pp
Yok olmadım
Evlenip napacaksın
Bekar olup napıcam tursunu mu kurayım
Acelecisin
Degilim
Onlar demişsin
Onlar dedigim sizsiniz
Herkesi denemiş gibi konuşma zaman herkes aynı mahsülün ürünü değil
Evlenme derdinde olma
bu gidisle evlenemicem zaten
Çiçek çikolata yapıp geliyorum hemen bebeğem 😏
Evlenilecek adamlar denk gelmemiştir
Sende öyle birisin demekki
Evlenme zamanları gelince evlenir onlar
Baska kızın canını yakarlar sonra
Aynen öyle birde geçmişlerini gizlerler takıldıklark kişileri sevgiliden saymaz öyleleri
Erkek milleti iste baska ne beklenir
Senin işler çok zor
Maalesef
Evlenelim o zaman yıldırım nikahıyla
kriterlerini düşür sende
ne alaka kriterle bunun?
Niye ki
öylesiniz cunku ciddiyet yok cogunuzun amacı elde edip terk etmek
Hayır hepimiz aynı değiliz
Öyle olması lazım. Seks dışında işim olmaz.
Yarı yolda bırakmayın
Her kapıyı açan anahtar gibiysen böyle olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?